2024.gada 28. septembris

Lana, Sergejs, Svetlana

Konkurss uz JVĢ direktora amatu noslēdzies bez rezultāta. Izsludināts atkārtots konkurss

Konkurss uz JVĢ direktora amatu noslēdzies bez rezultāta. Izsludināts atkārtots konkurss

Konkurss uz Jēkabpils valsts ģimnāzijas direktora amatu noslēdzies bez rezultāta. 
 

Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieks Alfons Žuks informēja, ka konkursā bija pieteikušies pieci pretendenti. Viens ticis atsijāts uzreiz, jo bija neatbilstoša izglītība. Ar pārējiem notikušas pārrunas. Izvērtējot pretendentus vienu no tiem konkursa komisija virzīja ģimnāzijas direktora amatam. Taču pretendents pēc dažām dienām esot pārdomājis un no amata atteicies. 


Alfons Žuks piebilda, ka konkursa komisija lēmusi amatu nepiedāvāt kādam citam no trim atlikušajiem pretendentiem, bet gan izsludināt jaunu konkursu uz Jēkabpils valsts ģimnāzijas direktora amatu.  Pretendenti, kas bija pieteikušies konkursa pirmajā kārtā bijuši gan no Jēkabpils, gan Rīgas. 
 

Izsludinātajā atkārtotajā konkursā pretendentiem ir jāpiesakās līdz 15. oktobrim. Piedāvātā mēnešalga ir, sākot no tūkstoš 780 eiro.


Jau ziņots, ka 21. augustā darba tiesiskās attiecības skolā izbeidza ilggadējais Jēkabpils Valsts ģimnāzijas direktors Valerjans Vizulis, kurš devies pelnītā atpūtā. No mācību iestādes viņš atvadījās, skolas priekšā iestādot latviskā spēka simbolu – ozolu un savam pēctecim novēlot izturību.

Komentāri (0-2/2)

  • Inženieris
    27.09.2024 20:02
    Man msksā vairāk, kāpēc lai es tur ietu?
  • Kārlis St.
    27.09.2024 14:41
    Pilnai jautrībai žuku par direktoru! Avanti!

Atstājiet komentāru