2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs apmeklē Līvānu novadu

28.jūlijā, Latvijas Republikas Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs savu Latgales reģionālo vizīti uzsāka ar Līvānu novada apmeklējumu.

Vizītes pirmajā daļā Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs, Ekonomikas ministrijas parlamentārā sekretāre Ilze Indriksone,  Ekonomikas ministra padomniece komunikāciju jautājumos Vineta Vilistere-Lāce, Saeimas deputāti Janīna Kursīte un Edmunds Teirumnieks, Latgales Plānošanas reģiona Administrācijas vadītāja Iveta Maļina-Tabūne un Latgales SEZ pārvaldnieka vietnieks Vladislavs Stankevičs Līvānu stikla un amatniecības centrā tikās ar Līvānu novada domes vadību un pašvaldības Plānošanas un attīstības daļas speciālistiem, lai iepazītos ar novada ekonomiskajiem rādītājiem, pārrunātu turpmākās attīstības tendences un problēmas. Tika aktualizēti jautājumi par problēmām mājokļu siltināšanas procesā un atbalsta iespējām privāto mājokļu būvniecībai reģionos.

Vizītes turpinājumā viesi klātienē iepazinās ar optiskās šķiedras un augsto tehnoloģiju uzņēmuma SIA “Ceram Optec” darbu.

Latgales reģionālās vizītes turpinājumā ministrs devās uz Daugavpili, Maltu, Kārsavu, Ludzu, un Rēzeknē, lai tiktos ar Latgales uzņēmējiem, tai skaitā apmeklējot Latgales reģionā piesaistītos investīciju projektus un  Latgales speciālās ekonomiskās zonas uzņēmumus.

Avots: livani.lv

Atstājiet komentāru