2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Ginta Kraukle: Man ir kauns par šādu pašvaldības kolēģu darba stilu un es ar to nesamierināšos

Ginta Kraukle: Man ir kauns par šādu pašvaldības kolēģu darba stilu un es ar to nesamierināšos

Līvānu novada domes priekšsēdētāja vietniece Ginta Kraukle, kas pašvaldībā ievēlēta no partijas Latvijas attīstībai, sociālajā vietnē Facebook publicējusi viedokli par pašvaldības darba stilu, norādot, ka viņai par to ir kauns.

“Teikšu godīgi: man ir kauns par tādu manas pašvaldības darba stilu,” raksta Ginta Kraukle.

Viņa informē, ka pirmdien pašvaldības vadības sapulcē lūgusi izpilddirektoru Uldi Skreiveru noorganizēt, lai ielu apgaismojums no rīta Līvānu pilsētas ielās izslēdzas vēlāk. Ielas 7.35 vēl ir tumšas. Cilvēki dodas uz darbu, ved bērnus uz dārziņu. Saņēmusi solījumu, ka tas tiks izdarīts.  Ginta Kraukle norāda, ka atbildīgais par šiem jautājumiem pašvaldībā - Ainārs Skromāns - to varot izdarīt pāris minūtēs ar datora klikšķa - noregulējot, lai laternas neizslēdzas, kad ir vēl tumšs no rīta. Taču līdz pat trešdienai – triju dienu laikā - nekas neesot izdarīts. 

“Otrdienas rīts - nekas nenotiek. Laternas atkal izslēdzas uzreiz pēc 7.30. Saprotu - darbinieki ir noslogoti. Vajag laiku. Gaidu. Trešdienas rīts - nekas nenotiek. Ir 7.38 - laternas vairs nedeg un uz ielas ir tumšs,” komentē Ginta Kraukle. 

Viņa atzīst, ka viņai ir kauns par šādu pašvaldības kolēģu darba stilu un viņa uzsver, ka negrasās ar to samierināties, jo kā var gribēt, lai pašvaldības darbinieki sadzird un uzklausa iedzīvotājus, ja pat vadības lūgumi tiek ignorēti. Tāpat arī Ginta Kraukle izsaka cerību, ka atbildīgie cilvēki izmainīs savu attieksmi un turpmāk strādās apzinīgi.  

“Kas tā ir - ignorance, apzināta sabotāža? Tā nedrīkst stradāt vienotā komandā. Ja gribam stradāt pašvaldības komandā, tad - darām lietas pēc labākās sirdsapziņas. Es ceru, ka atbildīgie cilvēki izmainīs savu attieksmi,» raksta Ginta Kraukle.

Līvānu novada domes priekšsēdētāja vietniece arī atvainojās, ka, kā deputāte jaucas izpildvaras pienākumos, bet diemžēl citādi šos jautājumus neesot iespējams atrisināt.

Savu ierakstu viņa noslēdz ar vārdiem: “Gaidīsim gaismu”.

Komentāri (0-10/21)

  • Asdfg
    29.10.2021 08:39
    Tādi bezkaunīgi un varaskāri politiķi to tik vien dara kā sevi izceļ uz citu fona. Pat ja melo vai kļūdās locīsies kā zutis uz pannas un teiks, ka taisnība. Nožēlojami, ka Līvānos tāda sieviete pie varas, intrigante, pašlabuma meklētāja un netīrs cilvēks. Tādiem kauns tikai par citiem tikai ne par sevi.
  • Nja
    28.10.2021 23:56
    Tā ir, kad tantes sāk dzīvot Facebook. Ko ēdu, ko dzēru,kad, ko, ar ko, kāda vella pēc ar to utt. Dzīve paiet, bet to izdzīvojam soc.tīklos.
  • Zoro
    28.10.2021 23:36
    Ar šo kundzi viss skaidrs, visu var norakstīt uz diagnozi - Bešentsvo matki.
  • Līvānietis
    28.10.2021 23:02
    Kas jus esat? Cik atceros bijjat tautas kalpi, vai Klauza kalpi? Klauza laiki beigusies, klauzu laiki ari, nav vairs jadot bagatajam onkulim. Jurgi atbrauc uz Livaniem bez naida, paskaties, pastaiga. Jani, nu kapec Tu izjauc visu gaiso ap sevi?
  • Pjero
    28.10.2021 22:11
    Moins, te jau vesels šakāļu bars šodien ir meties virsū nabaga Līvānu vadoņiem! Laikam visiem viņi ir piegriezušies. Bet ko darīt, ja tā notiek, tad laiks ir pazust no novada redzes loka! Latvijā ir daudz jauku vietu, kur var pierādīt savas spējas arī citās jomās!
  • Skats no malas
    28.10.2021 21:48
    Tiešām? 3 dienas poofiig par iedzīvotāju drošību- sēž krūmos , skatās pulkstenī, skaita sekundes un gaida... Tiešām???? Šajos laikos ???? Internetu, telefonu arī atslēdza??? Tad ko īsti kundzīte gribēja- pasargāt iedzīvotājus, vai atrast grēkāzi? Pašvaldībā katrs darbinieks ir zvana attālumā- pazvani, kaut 3 naktī ,ja vajag, kaut simtreiz, ja VAJAG. Varbūt vaina ir tur , augšā? Zivs pūst no galvas. Nevajag lielīties ar savu nemākulību vai negribēšanu.
  • Čmoks
    28.10.2021 20:46
    Šitā kundze savam šefam vienkārši čakarē smadzenes. Uzvelk viņu, sakoda pret kaut ko, un pēc tam nolien maliņā. A vecais politiķis - amatieris uzbudināts kā spāņu bullis metas cīņā ar kaut kādu deputātu un viņa rokaspuišiem - rīkļurāvējiem, tā kaut kā es sapratu Jēkabpils laika sižetā. Vietniecei un viņas pavēlniekam nevajadzētu ietekmēties no interneta šausmu filmām.
  • Covid sars
    28.10.2021 19:59
    Atbildīgajām iestādēm tagad, saspringtajā kovidlaikā vajadzētu padomāt, kā samazināt nevajadzīgu birokrātiju. Jāsāk ar šo kundzi, alga noteikti ne pa knapo.
  • Rafiks
    28.10.2021 19:52
    Kopš kura laika šī klukste ir eksperte gaismas jautājumos? Gribētos jau gan, bet prāts par īsu.
  • Dzenija
    28.10.2021 19:49
    Viņi tikai to vien dara kā melo. Viņa vispār nekad neko citu nav darījuši kā tikai melojusi melojusi un vēlreiz melojusi.
123

Atstājiet komentāru