2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Līvānu novada pašvaldības administrāciju vadīs Juris Sniķers

Līvānu novada pašvaldības administrāciju vadīs Juris Sniķers

Ar visu četru Līvānu novada domē ievēlēto politisko partiju deputātu vienbalsīgu balsojumu, apstiprināšanai domes sēdē par jauno Līvānu novada pašvaldības administrācijas vadītāju izvirzīja līdzšinējo pašvaldības Informāciju tehnoloģiju daļas vadītāju Juri Sniķeru.

Kandidāts tika izraudzīts iekšējā pieteikšanās procesā, un ar 2022.gada 27.janvāra domes lēmumu jaunais administrācijas vadītājs darbu uzsāks 1.martā.

Administrācijas vadītāja pakļautībā būs ap 60 darbinieku no Personāla vadības un administratīvās nodaļas, Sabiedrisko attiecību nodaļas, Finanšu nodaļas, Uzskaites nodaļas, Plānošanas un attīstības nodaļas, Informācijas tehnoloģiju nodaļas, Būvniecības un infrastruktūras nodaļas, Nekustamo īpašumu un vides pārvaldības nodaļas, Līvānu novada Dzimtsarakstu nodaļas, Saimnieciskā nodrošinājuma nodaļas, Jersikas pagasta pārvaldes, Rožupes pagasta pārvaldes, Rudzātu pagasta pārvaldes, Sutru pagasta pārvaldes un Turku pagasta pārvaldes.  

Pašvaldības administrācijas pienākumos ietilpst:

pārvaldīt novada pagasta pārvalžu un pilsētas administratīvās funkcijas Līvānu novada teritorijā,
nodrošināt domes, pastāvīgo komiteju un domes izveidoto komisiju organizatorisko apkalpošanu, sagatavot lēmumu projektus un priekšlikumus izskatīšanai domes sēdēs,
nodrošināt domes pieņemto lēmumu izpildes organizēšanu,
dokumentācijas izstrāde pašvaldības iepirkumiem, līgumu projektiem, administratīvajiem aktiem un iepirkumiem atbilstoši domes lēmumiem,
Valsts un pašvaldību vienotā klientu apkalpošanas centra darbības nodrošināšana un apmeklētāju pieņemšana,
visu novada iestāžu centralizētās grāmatvedības uzskaite,
datu aizsardzības kontroles sistēmas darbības nodrošināšana,
informācijas un tehnoloģiju iekārtu darbības nepārtrauktības nodrošināšana un pārraudzība
juridiskā atbalsta un domes lēmumu tiesiskuma nodrošināšana,
nekustamā īpašuma nodokļa administrēšanas nodrošināšana,
sabiedrības informēšanas funkciju nodrošināšana,
vienotas pašvaldības personāla vadības politikas īstenošana,
dokumentu vadības sistēmas, finanšu, grāmatvedības, arhīva, personāla, lietvedības un citu sistēmu nodrošināšana un pārvaldība,
civilstāvokļa aktu reģistrācijas veikšana,
pašvaldības budžeta izstrādes funkcija,
pašvaldības īstermiņa un ilgtermiņa attīstības programmas izstrāde, teritorijas plānojuma realizācija un pārraudzība,
vietējo un starptautisko projektu realizācija,
citu uzdevumu veikšana atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajai kompetencei.

Juris Sniķers Līvānu novada pašvaldībā strādā 14 gadus, vadījis Informāciju tehnoloģiju daļas darbu, nodrošinot komunikāciju tehnoloģiju pārvaldību ap 30 pašvaldības iestādēs un struktūrvienībās. Iepriekšējā darba pieredze saistīta ne tikai ar informāciju tehnoloģiju jomu, bet arī ar uzņēmējdarbības vidi. J.Sniķers ieguvis augstāko izglītību IT jomā, šobrīd turpina izglītību Banku augstskolā programmā Biznesa procesu vadība specialitātē Uzņēmumu vadītājs.

Avots: livani.lv

Komentāri (0-10/32)

  • Neo
    02.02.2022 14:21
    Pilsētā runā, ka domes darbiniekiem, darba laikā, aizliegts Facebook un komentēt. Ja neievēros draud rājiens par to. Uz domes jauno direktoru un Vaivoda vietnieci tas neattieksies vai neattiecas, jo viņi visu laiku ir Facebook no saviem privātajiem kontiem. Līvānos drīz būs kaut kas līdzīgs padomju savienības režīmam, kur taisnība ir partijai un informācija tiek pasniegta tāda kā vajag.
  • Apinis
    02.02.2022 13:24
    Vaivoda vara ar cilvēkiem Līvānos manipulēja, un cilvēki ļāvās. Vaivoda mafiozā vara speciāli sašķēla sabiedrību, lai tā nesaceltos pret visu šo ārprāta mafiozo pārvaldi! Šī mafija manipulē arī ar domes darbiniekiem un tagad galvenais manipulators būs Sniķers.
  • Jautājums
    02.02.2022 09:50
    Vai tad mērķis nav iznīcināt citādi domājošus domes darbiniekus un maksimāli viņus paverdzināt Vaivoda-Kraukles režīmam?
  • Mmm
    02.02.2022 07:46
    Tik nožēlojams dibencaurumā lienamais Līvānos nebija kopš padomjlaikiem.
  • Tusnis - Harijam
    01.02.2022 23:27
    Šajā amatā nav vajadzīgs ne prāts, ne spējas. Galvenais ir stučīt Vaivodam un Krauklei, un par visiem. Ja nav par ko stučīt, tad ir jāizdomā sava leģenda. Nu datoriemaņām ir jābūt un tās arī ir, jo jāokšķerē galvenokārt būs tur.
  • Zinadins
    01.02.2022 22:44
    Tik svēts un godīgs ticis amatā. Tagad varēs visu pēc kārtas domē norakstīt, tāpat kā domes telefonus saviem ģimenes locekļiem, lai nav par savu algu jāpērk. Noteikti acīs skatīsies un kā bijušais ministrs Ģirgens melos, ka tā nav bijis un tā ir apmelošana no nelabvēļiem.
  • Vladis
    01.02.2022 22:14
    mīzels, tagad mēģinās atstrādāt savu iecelšanu amatā
  • Varis
    01.02.2022 22:11
    jobcikmaķ,iedzīvotāju skaits samazinās,ierēdņu skaits palielinās!....kas to sabiedrību bremzējošo birokrātu skaitu sponsorēs,vai Vaivods?..tā taču ir pilnīga žopa,kas te notiek,absurda paraugs visās iespējamajās jomās
  • Harijs
    01.02.2022 22:08
    visi nevar būt ģēniji tāpēc nevajag to nabadziņu uzreiz kritizēt.... cilvēks nav ne ar prātu apveltīts ne spējīgs, bet galvenais ka cenšās.
  • Priekšnieks - Jēkabpilietim
    01.02.2022 22:04
    Vaivodam ar Kraukli vēl ir uz ko tiekties, pārsitīs jūsu piecu vietnieku ciparu. Pirms vēlēšanām ir tik daudz amatu sasolīts, ka varētu vēl vienu pašvaldību izveidot. Tā kā Līvānu priekšsēdētājs būs varenāks par Jēkabpils šefu. Mēs lepojamies ar savu vadoni, tikai par viņa vietnieci mums ir kauns, jo viņai arī par visiem ir kauns.

Atstājiet komentāru