2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Līvānu novada dome izsaka atbalstu Ukrainas Republikas neatkarībai un teritoriālajai nedalāmībai

Līvānu novada dome izsaka atbalstu Ukrainas Republikas neatkarībai un teritoriālajai nedalāmībai

2022.gada 24.februārī no plkst. 9.00 notiek Līvānu novada domes sēde, kurā tika izskatīts arī jautājums par atbalstu Ukrainas neatkarībai.

2022. gada 24. februārī ir sākta neizprovocēta plaša mēroga Krievijas Federācijas militāra agresija pret Ukrainas Republiku. Tā seko pirmdien izziņotajam Krievijas prezidenta Vladimira Putina lēmumam atzīt Ukrainai piederošo Luhanskas un Donbasa teritoriju neatkarību.

Ņemot vērā 24.februāra rīta notikumus, Līvānu novada dome izsaka atbalstu Ukrainas Republikas neatkarībai un teritoriālajai nedalāmībai. Domās un sirdīs esam kopā ar Līvānu sadraudzības pilsētas Kameņec Podoļskas, Sudakas pilsētas Dačnoje ciemata un visas Ukrainas iedzīvotājiem.

Līvānu novada dome aicina Latvijas Republikas augstākās amatpersonas, Saeimu un Ministru kabinetu nekavējoties nosodīt Krievijas rīcību un spert maksimāli spēcīgus un atbildīgus soļus Krievijas agresijas pārtraukšanai un palīdzības sniegšanai Ukrainai.

Līvānu novada dome aicina novada iedzīvotājus saglabāt mieru un cieņu vienam pret otru, jo, tikai esot vienoti, mēs varam būt stipri un novērst situācijas tālāku saasināšanos.

Avots; livani.lv

Atstājiet komentāru