2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Kā Pēteris Sprukts gandrīz dabūja ar akmeni pa galvu? (FOTO)(PAPILDINĀTS)

Kā Pēteris Sprukts gandrīz dabūja ar akmeni pa galvu? (FOTO)(PAPILDINĀTS)

“Man ejot ikdienas gaitās bieži nākas iet pa Kļavu ielu virzienā no Auseklīša ielas mikrorajona uz pilsētas centru un līdz ar to arī zem Neretas ielas viadukta jeb gaisa tilta, kas škērso Kļavu ielu. Tā arī šajās dienās, devos savās gaitās un nonākot zem viadukta mani pārsteidza un pat sabiedēja pkšni krītoša akmens troksnis. Tikai par mata tiesu tas netrāpīja man pa galvu. Palūkojos visapkārt: vai tad kāds būtu metis man ar akmeni? Tad pieliecos pacēlu armatūras akmeni un pavēros augšup uz tiltu. Skats briesmīgs un ir sajūta, ka tas apdraud gan transporta vadītāju, gan gājēju drošību. Ja šis akmenis būtu man trāpījis pa galvu, es noteikti nonāktu slimnīcā ar smadzenu satricinājumu. Rodas arī jautājums, kas notiks, ja šāds akmens trāpīs pa galvu bērnam? Šeit uz skolu un no skolas, kā arī uz bērnudārzu un no bērnudārza iet daudzi bērni un jaunieši. Vai tiešam Jēkabpils dome nevar veikt remontu, lai nostiprinātu viaduktu un jēkabpiliešiem nebūtu jābaidās dabūt pa galvu ar viadukta armatūras akmeni?” portāla Radio1.lv redakcijai jautā Jēkabpils sabiedriskais aktīvīsts Pēteris Sprukts.

Komentāri (0-7/7)

  • Swarka
    02.07.2018 18:15
    Āāā un vēēēl kas - piemirsu, ka drīz sāksies blakus esošo ielu remonts un tad jau tilta remonts skaitīsies ārkārtas gadījums (kaut kā jau tā satiksme būs jānovirza) un tādiem gadījumiem jau naudiņu nežēlo.
  • Swarka
    02.07.2018 18:15
    Bet varbūt var lētāku remontiņu veikt? Jo sanāks, ka 12k tiks izmesti vējā, kad sāks neretas ielas rekonstrukciju, jo tajā visdrīzāk būs paredzēts jau sen nokalpojušās konstrukcijas nomainīt.
    Redzot "Viadukta" Darba augļus uz tilta pāri daugavai, sāk likties, ka varbūt labāk būtu tam pašam Pičukam dot iespēju (rezultāts jau būs līdzīgs, bet lētāks)
  • ArtisLiepins
    02.07.2018 18:15
    Nesaprotu, kapec Cinikim nepatik ka Sprikts norāda uz dažām sīkām nebušanām. Jekabpilī nrbūšanu ir daudz un lielas.
  • cinikis
    02.07.2018 18:15
    Varbūt uztaisīt beidzot portālu "Jēkabpiliešu modrās acis" ur sīki un detalizēti uz Jēkabpils kartes ir piefiksēts katrs mazākais mūsu nekontrolējamo pilsoņu atstātais klucītis un pārējās nejēdzības. Jo citādi visas varbūtības, kuras ar Pēteri regulāri atgadās ir pasaules vēsturē vēl nebijis unikāls gadījums. Un pilsētas ģērbonī jau sen lūša vietā pēc cita tēla prasās.
  • cinikis
    02.07.2018 18:15
    Pēteris tur visu dienu stāvēja, beigās nevarēdams sagaidīt, kad beidzot kāds akmens viņam trāpīs, teica: Ei Janka, es tev došu pudeli alus, iemet man ar akmeni no tā tilta. Es pusdienu metu, metu un nevarēju trāpīt, beigās šamais savāca vienu lielāko, teica, ka iešot uz domi,saimu,rādio, BBC, un EK. Varbūt šo pieņemšot darbā par tiltu inspektoru. Pašreizējais bizness esot ļoti nerentabls. Bļin! Nu tak uzceliet tam Pēčukam vienreiz pieminekli, tādu uz tualetes jumta ar akmeni, kurš krizdams iestrēdzis. (Feļetons, drīz 1.aprīlis)
  • Oi
    02.07.2018 18:15
    Problēma ir..varbūt tomēr ir labi, ka Jēkabpilī ir savs nejēdzību / vai slēpto problēmu/ "indikators"- Sprukts.. :) Un vēl- pirms publicēšanas tekstu vajadzētu pārlasīt un izlabot pareizrakstības kļūdas.. :)
  • Antoņina
    02.07.2018 18:15
    Opaaa.... un es katru dienu eju pa šo ceļu un vēl brīnījos, kāpēc zem gaisa tilta vienmēr kaut kādi akmeņi piemētāti...būs jāuzmanās.

Atstājiet komentāru