2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Pēteris Sprukts pie Bebru ielas mikrorajona būvē bērnu pilsētiņu

Pēteris Sprukts pie Bebru ielas mikrorajona būvē bērnu pilsētiņu

Jēkabpilieši novērojuši, ka sabiedriskais aktīvists Pēteris Sprukts darbojas laukumā iepretī Bebru ielas mikrorajonam, dzenot zemē mietiņus, iezīmējot teritoriju un ierobežojot laukumu ar krāsainu lentu, vairākkārt zvanīja Radio1.lv un interesējās, kas top šajā vietā.

Komentāri (0-4/4)

  • Bebrs
    02.07.2018 18:15
    Zelta Pēterim laiks beigt savas izdarības, jo tas jau sāk krist uz nerviem. Zemes īpašnieka vietā, es viņam tos mietus iebāztu vietā, kur saule nespīd.
  • Niks
    02.07.2018 18:15
    Vai tiešām pilsētai nav neizmantojamas zemes, kur Pēteris varētu ņemties? Cilvēkam labas idejas, zelta rokas, neizsīkstama apņēmība!!!
  • Ilva
    02.07.2018 18:15
    cilvekam gribas izpausties un darit labu. jaaa, nevar taisiit viur, kur un ko iegribas, bet, ja pilsetas galvas redz,un nevar neko darit pret cilveka lielo uzciitiibu, vai tiesaam nav tada zemes plekiisa, ko pilseeta labpratigi varetu pieskirt tam cilvekam apsaimniekot! nemot veraa, ka pilseta pati sakopt un uzturet visu nav speejiiga! lieliski ir pieradijies, ka ar pasu uznemibu mes varam izdarit daudz vairak laba pilsetai neka gaidit to no pasvaldibas puses.
  • Swarka
    02.07.2018 18:15
    Saprotu, ka vecais to dara aiz labas sirds, bet ja tā būtu mana zeme, tad čalis ar visiem saviem mietiņiem skrietu, kur acis rāda.
    Nu nedrīkst tak darīt visu, kas ienāk galvā ne uz svešas zemes, ne svešā īpašumā.
    Tak lai paņem un nopērk to zemes gabalu un tad jau varēs tur kaut vai disneilendu uz viņas būvēt.

Atstājiet komentāru