2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Aculiecinieks: Jāņa ielas segums izturēja knapi mēnesi, bet krustojumā pamesta atvērta kanalizācijas lūka (FOTO) (VIDEO)

Aculiecinieks: Jāņa ielas segums izturēja knapi mēnesi, bet krustojumā pamesta atvērta kanalizācijas lūka (FOTO) (VIDEO)

Jāņa un Mednieku ielas Jēkabpilī iedzīvotāji Radio1.lv redakcijai atsūtīja vēstuli un foto par situāciju savā mikrorajonā.
 
 
"Iepriekš, kad meklējām palīdzību pašvaldībā ielas sakārtošanā pēc kanalizācijas vada ievilkšanas, tas tika izdarīts operatīvi stundas laikā un mēs pateicām paldies Aivaram Krapam un domei. Diemžēl iela izturēja knapi mēnesi un šobrīd atkal Jāņa iela ir bedru bedrēs. Savukārt Jāņa un Mednieku ielas krustojumā ir atstāta vaļēja kanalizācijas lūka un bedre apdraud gājēju drošību," raksta Jāņa un mednieku ielas iedzīvotāji.
 
 
Redakcija ir saņēmusi zvanus arī no citu pilsētas mazo ieliņu iemītniekiem, kas sūdzas par bedrēm un nekārtībām pēc kanalizācijas un ūdensvada ierīkošanas. Piemēram, Zvejnieku ielas iemītnieki lūdz pasvaldībai aizbert bedres, jo iela ir tik ļoti izdangāta, ka tikai ar grūtībām izbraucama.
 
 
Sarunā ar Jēkabpils domes priekššedetāja vietnieku Aivaru Krapu skaidrojām, kad tiks sakārtota Mednieku un Jāņa iela un, kad greiderēs un remontēs pilsētas mazās grants ieliņas.
 
 
"Tur, kur pāgājušā gada beigās un šī gada ziemā ūdensprojekta gaitā tika rakts un izbūvēts ūdensvads un klanalizācija, tur uzņēmējs solīja, ka aprīļa pēdējā nedēļā, maija pirmā nedēļa viņš piebērs un sagatavos nodošanai šos ceļa posmus. Attiecīgi pārējie ceļa posmi tiks arī skatīti un SIA "Jēkabpils pakalpojumi" sāks intensīvi strādāt ar grants materiāla ceļu atjaunošanu. Līdz ar to maijā pilsetas grantētās ielas tiks savestas kārtībā," sacīja Aivars Kraps.
 
 
Viņš piebilda, ka Zvejnieku iela šovasar tiks noasfaltēta, tāpat kā Siliņu un Viesītes ielas. Šie darbi ir plānoti jūnijā un jūlijā.
 
janjaiela1
 
medniekuiela
 
caurums
 
 

Atstājiet komentāru