2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Zepu ģimene pateicas ziedotājiem (FOTO)

Zepu ģimene pateicas ziedotājiem (FOTO)

Šī gada 17. augustā mūsu Zepu ģimenei pilnībā nodega māja. Palikām bez pajumtes, apģērba - bez nekā.

Pirmie pie mums ar palīdzību ieradās no tālienes Jēkabpils ''Latvijas Aizsargi'' – Ivars un Solvita Bisnieki un Andris Vucens ar labiem vārdiem, līdzjušanu. Protams, ar daudzajām somām, ar pirmajām nepieciešamības precēm, ko saziedojuši labi cilvēki. Šodien sestdienas rītā (žurn.piez.- 23. augustā) vēl ieradās ar busiņu un daudzām somām, ledusskapi, televizoru, telefonu un drēbēm, datoru.

Daudz palīdzējusi pašvaldība un sociālais dienests. Daudzi cilvēki pat atprasās no darba, nāk un strādā, novāc krāsmatas un sadegušo māju. Paldies Varakļānu Sociālā dienesta vadītājai Ainai Kančai, kas vada gan ziedojumu vākšanu un vešanu, bet arī atbalsta emocionāli ar dakteriem un psihologiem. Pateicamies Varakļānu pensionāru biedrības vadītājai Lidijai Jotsonei par humānās palīdzības sniegšanu.

Mēs, visa ģimene, pateicamies Valentīnai Jedušai par psiholoģiski materiālo palīdzību. Mēs pateicamies manām abām krustmātēm. Mēs pateicamies visiem anonīmajiem ziedotājiem no visas sirds.

Paldies Jānim Mozgam – pagasta pārvaldes Murmastienes pagasta vadītājam par strādnieku norīkošanu krāsmatu novākšanai.
 
Neizsakāma pateicība pilnīgi visiem cilvēkiem, kas ziedoja, atbalstīja, bija un pašreiz ir kopā ar mums šajā grūtajā brīdī.
 
Zepu ģimene:
es, Sandra Zepa
vīrs Ainārs Zeps
un bērni

Atstājiet komentāru