2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Aculiecinieks: Pie Salas notikusi motocikla un vieglās automašīnas sadursme (FOTO)(PAPILDINĀTS AR POLICIJAS INFORMĀCIJU)

Portāls Radio1.lv saņēma aculiecinieka fotoattēlus, kuros redzama motocikla un vieglās automašīnas sadursme. Aculiecinieks informēja, ka sadursme notikusi piektdienas vakarā pie Salas. 

Radio1.lv sazinājās ar Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecāko speciālisti Daci Kalniņu un lūdza sniegt informāciju par notikušo ceļu satiksmes negadījumu.

"Kā liecina sākotnējā informācija, 28. augustā Salas novada Salas pagastā sieviete, vadot automašīnu „Volkswagen Polo”, nedeva ceļu motocikla vadītājam, kā rezultātā notika sadursme. Motocikla vadītājs negadījumā guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols," informēja Dace Kalniņa.

Viņa arī informē, ka pagājušajās brīvdienās ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvā pārkāpuma lēmumi. Reģistrēti divi ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. 

30. augustā Jēkabpilī, Ventas ielā, vīrietis, vadot transportlīdzekli „Mercedes-Benz Actros 3360” sakabē ar piekabi, uzbrauca elektroapgaismes stabam, to bojājot. Policijā par notikušo noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Komentāri (0-1/1)

  • kurbads
    28.08.2020 21:51
    1) CSN formāli ir noticis Salas novadā
    2) Tas nav pie Salas, bet pie Jēkabpils
    3) Sala atrodas 5 km attālumā, bet Jēkabpils - pat fonā redzams (m400?)
    4) Jēkabpils pašvaldības priekšsēdim Kraps'im (st.c. mēri ir rietumos nevis Jēkabpilī) pasakiet, lai atsauc savu melīgo politiku un pārstāj gānīt Salas novadu. Salcevičam arī - preved!

Atstājiet komentāru