2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Īstenots projekts "Sports kā aizrautība"

Īstenots projekts "Sports kā aizrautība"

Pļaviņu novada dome īstenojusi Izglītības un zinātnes ministrijas izsludinātā projektu konkursa „Sporta inventāra iegāde vispārējās izglītības iestādēs” projektu „Sports kā aizrautība", kurā valsts finansējumu nodrošina Izglītības un zinātnes ministrija.
 

Projekta pieteikums apstiprināts par summu EUR 7663.96 t.sk. EUR 2164.51 IZM finansējums un EUR 5499.45 Pļaviņu novada domes līdzfinansējums.
 

Projekta ietvaros iegādāts sporta inventārs un aprīkojums divās izglītības iestādēs – Pļaviņu novada ģimnāzijai ar filiāli „Odziena" un Pļaviņu novada pirmsskolas izglītības iestādei „Jumītis" ar filiālēm „Bērziņš", „Rūķītis", „Zīļuks".
 

Daudzveidīgs, atraktīvs un bērniem piemērots sporta inventārs nodrošinās iespēju sporta nodarbībās izpildīt ne tikai vingrošanu, skriešanu, lēkšanu, bumbas mešanu, kam nav nepieciešams specifisks inventārs, bet arī tādas aktivitātes, kā radošās stafetes, daudzveidīgas sižeta, kustību rotaļas, koriģējošo vingrošanu un kustību attīstību. Sporta inventārs tiktu izmantots ikdienas sporta nodarbībās.

Atstājiet komentāru