2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Izskanējis Ziemassvētku ieskaņas koncerts “Brīnumu gaidot…”

Izskanējis Ziemassvētku ieskaņas koncerts “Brīnumu gaidot…”

Advente ir gaidīšanas laiks. Ziemassvētku gaidīšanas laiks... Tas ir laiks, kad ikvienam gribas ieraudzīt aiz loga baltu sniega segu, ievelties baltajā un pūkainajā gubu mākonī, pikoties, atgriezties siltās mājās, uzvilkt vilnas zeķes, ieritināties pledā pie eglītes, lai kopā ar ģimeni izdziedātu kādu skaistu Ziemassvētku dziesmu. Tie ir Ziemassvētki!

Arī Pļaviņu mūzikas skolas audzēkņi ar Ziemassvētku ieskaņas koncertu “Brīnumu gaidot…” Pļaviņu novada kultūras centrā ieskandinājuši savus Ziemassvētkus. Nu jau aiz muguras mazo mākslinieku satraukums par to, vai viss izdosies kā mācījuši skolotāji, vai sarežģītie nošu raksti skanēs gana raiti. Muzicēja ne tikai mūzikas skolas audzēkņi, bet arī paši mazākie - mūzikas studijas “Skaņu varavīksne” dalībnieki. Mūzikas skolas tikko iegādāto jauno mūzikas instrumentu eifonija un pikolo flautas plašās muzikālās iespējas prezentēja skolotāji Kārlis Strazdiņš un Aiva Siliņa.

Brīnumu arī tika sagaidīts, jo ciemos ieradās īsts Ziemassvētku vecītis. Protams, ka Ziemassvētku vecītis bija liels mūzikas mīļotājs un līdzi bija paņēmis ģitāru, lai varētu pamuzicēt kopā ar bērniem un arī koncerta klausītājiem.

Atstājiet komentāru