2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Līvānos apskatāma mākslas studentu izstāde "Atvērts"

Līvānos apskatāma mākslas studentu izstāde "Atvērts"

Līvānos, Latgales mākslas un amatniecības centra izstāžu zālē, atklāta Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) Latgales filiāles studentu kopīga darbu izstāde "Atvērts".
 
Izstādē apskatāmi desmit studentu darbi glezniecībā, grafikā, tekstilmākslā un vides dizainā. Izstāde māksliniekiem ir īpašs komunikācijas veids, kas ataino sajūtas, pieredzi un savu redzējumu uz pasauli un sarežģītiem procesiem tajā.
 
 
Izstāde "Atvērts" Latgales mākslas un amatniecības centrā būs aplūkojama līdz februāra beigām.
 
 
Ikdienā LMA Latgales filiāle sniedz iespēju sevi radoši apliecināt jauniešiem gan no Latgales reģiona, gan arī no Jēkabpils, Piebalgas, Gulbenes un citām Latvijas pilsētām.
 
 
Studiju darba ikdienu dažādo mācību iestādes pārstāvju dalība plenēros dažādās Latvijas vietās, līdzdalība projektos, dažādu mākslas aktivitāšu realizācija, dalība izstādēs, kā arī piedalīšanās dažādās apmaiņas programmās, tādējādi gūstot pieredzi arī citās Eiropas mākslas izglītības mācību iestādēs.
 
 
Jaunu kultūras un mākslas objektu, tostarp Latgales vēstniecības "Gors" Rēzeknē un Daugavpils Marka Rotko mākslas centra, atklāšana topošajiem māksliniekiem sniedz papildu iespējas sevi apliecināt un radoši izpausties.

Atstājiet komentāru