2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Studijai "Dubna" nosvinēta 35 gadu jubileja (FOTO)

Studijai "Dubna" nosvinēta 35 gadu jubileja (FOTO)

Latgales mākslas un amatniecības centrā, Līvānos, nosvinēta Tautas lietišķās mākslas studijas "Dubna" 35 darba gadu jubileja, informē Līvānu novada domes Sabiedrisko attiecību un Ārējo sakaru nodaļa.

 

Pasākuma pārstāvji informē, ka trešdienas pēcpusdienā no Daugavas krasta Līvānos, kur atrodas Latgales mākslas un amatniecības centrs, atskanēja folkloras kopas "Turki" skanīgās un noturīgās balsis.

 

Viesi, lielākoties no kaimiņu novadiem, ar ziediem un dāvanām bija devušies godināt Tautas lietišķās mākslas studiju "Dubna" 35 gadu jubilejā. Studijas dalībnieces, kuru darbi šobrīd rotā Latgales mākslas un amatniecības centra izstāžu zāli, ieradās personīgi sagaidīt savus viesus, saņemt sveicienus un laba vēlējumus.

 

Pasākuma ietvaros visiem viesiem tika dota unikāla iespēja vēlreiz turēt rokās garāko jostu Latvijā, kura tapa lielākoties pateicoties Tautas lietišķās mākslas studijas "Dubna" brīvprātīgajām audējām, un pāris vārdu apjomā vēlēt studijai vēlējumu turpmākajā tās darbībā un pastāvēšanā.

 

Studijas darbu izstādi līdz šī gada 7. maijam Līvānos, Latgales mākslas un amatniecības centra izstāžu zālē.

 

Foto: livani.lv

Atstājiet komentāru