2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpils Radio1 Pļaviņu novada ziņas 2014. gada 27. oktobrī

Jēkabpils Radio1 Pļaviņu novada ziņas 2014. gada 27. oktobrī

SIA "Pļaviņu Komunālie pakalpojumi" piedāvā akciju. Nomaksājot komunālo maksājumu parādu 100% apmērā, kavējuma nauda netiks iekasēta! Akcija spēkā no šodienas līdz 24. novembrim ieskaitot. 
 
Tāpat sakarā ar SIA "Pļaviņu Komunālie pakalpojumi" kasieres Vietalvas pagastā atvaļinājumu laikā no 2014. gada 3. novembra līdz 9. novembrim ieskaitot komunālos maksājumus augstāk norādītajā laika posmā lūdzam veikt SIA "Pļaviņu Komunālie pakalpojumi" kasē Pļaviņās vai norēķinu kontiem. Sīkāk par kontiem Pļaviņu novada mājas lapā.
Rīt no plkst. 10.00 līdz 13.00 Valsts asinsdonoru centrs rīko izbraukumu Pļaviņu kultūras namā. Par asins donoru var kļūt personas vecumā no 18 – 65 gadiem. Ķermeņa svaram ir jābūt virs 50 kg. Asins nodošana nav vēlama pēc nakts maiņas, saspringta darba vai emocionāla pārdzīvojuma. Izsmeļošāku informāciju par asins ziedošanu var uzzināt, zvanot pa bezmaksas informatīvo tālruni un mājas lapā donors.lv.
 
Turpinām ziņas
 
19. oktobrī Pļaviņu novada sporta bāzē „Jaujas" notika tradicionālās Pļaviņu novada atklātās sacensības slēpotāju krosā. Tajā astoņās vecuma grupās startēja vairāk nekā 200 dalībnieku no daudziem Latvijas novadiem. No pļaviņiešiem vislabāk veicās Innai Jermakovai un Aleksandram Jermakovam. Viņiem abiem savās vecuma grupās otrā vieta. Novada atklātās Aicinām uz novada atklātajām sacensībām orientēšanās sportā 26. oktobrī.
 
6. oktobrī notika Pļaviņu pilsētas ceļojošā kausa izcīņas 207. turnīrs šahā. Piedalījās 27 dalībnieki, kuri tikās apļa turnīrā. Pirmajā trijniekā ierindojās: Uldis Melderis no Pļaviņām ar 22,5 punktiem, Ivo Saksis no Limbažiem ar 21 punktu un Juris Saksis no Limbažiem ar 20,5 punktiem. Turnīrā piedalījās šahisti no Rīgas, Cēsīm, Valles, Skrīveriem, Aizkraukles, Kokneses un Siguldas. Pēdējais turnīrs šogad Pļaviņās notiks 7. decembrī, kad tiks apbalvoti 6 labākie šahisti gada kopvērtējumā.
 
Un vēl
 
Pļaviņu novada jaunieši un ciemiņi no citiem novadiem Latvijā piedalījās NVO "Jauniešu biedrība – CENTRS" rīkotā neformālās izglītības seminārā "Skolēnu pašpārvalde – ne reāli!" 24. oktobri novada jauniešiem bija pilsoniskās līdzdalības apguves diena. Vispirms jaunieši devās uz Koknesi, lai piedalītos seminārā par pilsonisko līdzdalību, tam sekoja seminārs par skolēnu pašpārvaldes darbības būtību, izaicinājumiem un ieguvumiem. 25. oktobrī tika atkārtoti iepriekšējās dienas iespaidi.

Atstājiet komentāru