2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Pļaviņu novada ziņas 2014. gada 3. novembrī

Pļaviņu novada ziņas 2014. gada 3. novembrī

Pļaviņu novada pašvaldība informē par svarīgu projekta realizāciju novadā. Īstenots projekts „Sports kā aizrautība", kas bija iesniegts Izglītības un zinātnes ministrijas izsludinātā projektu konkursā „Sporta inventāra iegāde vispārējās izglītības iestādēs".

Projekta pieteikums apstiprināts par kopējo summu 7663 eiro un 96 centiem. To daļēji finansē Izglītības un zinātnes ministrija – 2164 eiro un 51 centu. Lielāko daļu finansējuma sastāda Pļaviņu novada domes līdzfinansējums 5499 eiro un 45 centu apmērā.

Projekta ietvaros iegādāts sporta inventārs un aprīkojums divās izglītības iestādēs – Pļaviņu novada ģimnāzijai ar filiāli „Odziena" un Pļaviņu novada pirmsskolas izglītības iestādei „Jumītis" ar filiālēm „Bērziņš", „Rūķītis", „Zīļuks".

Daudzveidīgs, atraktīvs un bērniem piemērots sporta inventārs nodrošinās iespēju sporta nodarbībās izpildīt vingrošanu, skriešanu, lēkšanu, bumbas mešanu, kam nav nepieciešams specifisks inventārs. Tāpat arī tādas aktivitātes, kā radošās stafetes, daudzveidīgas sižeta, kustību rotaļas, koriģējošo vingrošanu un kustību attīstību. Sporta inventārs tiks izmantots ikdienas sporta nodarbībās.

Atstājiet komentāru