2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils Radio1 Preiļu novada ziņas 2014.gada 23.decembrī

Jēkabpils Radio1 Preiļu novada ziņas 2014.gada 23.decembrī

Preiļu novada ziņas pulksten 16.00-19.00

 

Preiļu novada dome aicina iedzīvotājus uz tikšanos ar domes deputātiem, iestāžu un daļu vadītājiem, lai pirms 2015. gada novada budžeta pieņemšanas iepazīstinātu ar paveikto šajā gadā, ieplānotajiem darbiem nākamajam gadam un uzklausītu iedzīvotāju priekšlikumus. Iedzīvotāji uz sarunu tiek gaidīti no 5. līdz 8. janvārim, par tikšanās laikiem plašāka informācija ir Preiļu novada domes mājaslapā.

 

8.janvārī no plkst. 15.00 līdz plkst. 17.00 Preiļu kultūras nama zālē jums, novada iedzīvotāji, būs iespēja saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem no vairāku nozaru speciālistiem. Konsultācijas sniegs un jūs uzklausīs:  SIA „Preiļu saimnieks” speciālists, Izglītības pārvaldes speciālists, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas speciālists, Sociālā dienesta pārstāvis, Preiļu novada domes Nekustamā īpašuma daļas speciālists, Preiļu novada domes Attīstības daļas speciālists, Pašvaldības policijas pārstāvis, Pašvaldības jurists, SEB un SWED banku konsultanti, SIA „Preiļu slimnīca” pārstāvis. Pašvaldība gaida ikvienu ar priekšlikumiem domes un domes iestāžu darba pilnveidošanai.

 

Līdz ar ziemas sezonas iestāšanos pie Preiļu 1. pamatskolas, Daugavpils ielā 34, sākušas darboties divas apgaismotas slidotavas – mazā slidotava un lielais hokeja laukums. Slidotavās notiek slidošanas apmācības un hokeja nodarbības, šo nodarbību ietvaros ir iespēja iznomāt slidas no 33. līdz 38. izmēram. Visus jautājumus, kas saistīti ar hokeja nodarbībām un slidotavas noslogojumu, var noskaidrot, zvanot hokeja un slidošanas trenerim Vladimiram Točko, tālrunis 29509770. Ar treniņu un nodarbību grafiku laukumos var iepazīties pašvaldības mājas lapā.

 

Un vēl

 

29. decembrī plkst. 20.00 Preiļu kultūras namā notiks GADA LIELĀ BALLE „Karnevāla nakts”. Spēlē grupa BALTIE LĀČI. Balles vienojošais simbols - Venēcijas maska. Biļetes iepriekšpārdošanā! Ieeja: 10. eiro ar vietas rezervēšanu pie galdiņiem un 7 eiro bez vietas rezervēšanas pie galdiņiem.

Atstājiet komentāru