2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpils Radio1 Preiļu novada ziņas 2015.gada 28.janvārī

Jēkabpils Radio1 Preiļu novada ziņas 2015.gada 28.janvārī

Radio1 Preiļu novada ziņas pulksten 16.00 un 19.00

 

Preiļu novada Sociālais dienests izsludina konkursu uz vakanci DIENAS CENTRA VADĪTĀJS uz noteiktu laiku. Ar prasībām pretendentam un pamatpienākumiem var iepazīties pašvaldības mājaslapā preili.lv. Motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas pretendentam jāiesniedz līdz  2. februārim Preiļu novada Sociālajā dienestā, lietvedei, slēgtā aploksnē, adresētu konkursam „Uz vakanto amatu - Dienas centra vadītājs”. Papildu informācija pa tālruni 28638567 vai e-pastu: diana.vucane@preili.lv.

 

 

Dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība „Liesma” aicina pieteikties meistaru brigādes daudzdzīvokļu māju kāpņu telpu kosmētisko remontdarbu veikšanai. Ar darba apjomu un māju kāpņu telpu tehnisko dokumentāciju var iepazīties sabiedrības valdē Preiļos, Rēzeknes ielā 22-35 iepriekš sazinoties pa tālruni 29189041 vai 65321588. Pieteikšanās termiņš – līdz 16. februārim. 

 

 

Turpinās konkurss par Preiļu novadam raksturīgu suvenīru izstrādi! Pašvaldība aicina fiziskas un juridiskas personas piedalīties Preiļu novada domes izsludinātajā ideju konkursā „Par Preiļu novadam raksturīgu suvenīru izstrādi". Darbi konkursam jāiesniedz līdz 27. februārim Preiļu novada domē. Papildu paskaidrojumus par konkursa norisi pretendenti var saņemt pa tālruni 29116431 vai e-pastu: tic@preili.lv. Ar konkursa nolikumu var iepazīties -pašvaldības mājaslapā.

 

Turpinām ziņas

 

Preiļos notiks seminārs par Lauku attīstības programmas aktualitātēm. 29. janvārī Preiļu novada domes sēžu zālē, Raiņa bulvārī 19, lauksaimniekiem norisināsies informatīvs seminārs par Lauku attīstības programmas aktualitātēm un pasākumiem. Seminārā informēs par zmaiņām likumdošanā 2015. gadā saistībā ar kokiem aizaugušo zemju reģistrācijā, Latvijas lauku attīstības programmu 2014 - 2020 investīciju piesaiste un Zaļināšanas prasību ievērošanu saimniecībā. Tāpat arī tiks skarti jautājumi par bioloģisko lauksaimniecību un aktualitātēm lopkopībā, runās arī par piena kvotām, kūtsmēslu krātuves ierīkošanu un uzturēšanu un aktualitātēm Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomē un Latvijas Zemnieku federācijā.

 

 

Līdz 30. janvārim turpinās pieteikšanās dalībai uz Lauksaimnieku un uzņēmēju Gada Lielo balli, kas norisināsies 6. februārī pulksten septiņos vakarā Preiļu kultūras namā. Balli spēlēs TVĪDA orķestris no Rīgas. Būs arī citi pārsteigumi. Pieteikšanās pa tālruņiem 26636243 – Ineta Liepniece un 29426188 – Elza Spodra Elste.

 

Un vēl

 

31. janvārī pulksten četros pēcpusdienā Preiļu kultūras namā notiks “Latgales Gada balvas” pasniegšanas pasākums. Biedrībā „Asmu Latgalīts” tika saņemti 35 pieteikumi par cilvēkiem, kuri sekmē Latgales izaugsmi un strādā tās labā. Komisija ilgi lēma par to, kuri būs tie 7 Latgales iedzīvotāji, kurus īpaši sveiks pasniegšanas ceremonijā. 31. janvārī noskaidros, kas ir kļuvis par Latgales gada jaunieti, gada lauksaimnieku, gada uzņēmēju, gada senioru, gada sirds cilvēku, gada varoni un gada ģimeni. Balvas pasniegšanas ceremonijā piedalīsies grupa „Ginc un es”, dziedošā Tihovsku ģimene, tautas deju kolektīvs “Dancari”, mūsdienu deju grupa “Asorti” un slavenais Dainis Skutelis. Balvas uzvarētājiem pasniegs Latvijā un Latgalē pazīstami un ievērojami cilvēki. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens preiļu iedzīvotājs.

 

Preiļu novada ziņas sagatavopja Preiļu novada domes mājas lapas satura redaktore Jolanta Rubine

Atstājiet komentāru