2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpils Radio 1 novadu ziņas 2015. gada 2. jūlijā

Jēkabpils Radio 1 novadu ziņas 2015. gada 2. jūlijā

Pieejams Krustpils novada publiskais pārskats par 2014. gadu. Publiskais pārskats ir reizi gadā izdota, publiski pieejama pašvaldības atskaite par iepriekšējā gadā paveikto. Pārskatā sniegta informācija par Krustpils novada domes deputātu, amatpersonu un speciālistu darbību 2014.gadā. Par finanšu resursu pārvaldību, par īstenotajiem un 2015.gadā plānotajiem investīciju projektiem, par ieguldījumu novada labiekārtošanā, par sociālās palīdzības nodrošināšanu. Atsevišķās nodaļās koncentrētā veidā ir atspoguļota pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību darbība, kā arī svarīgākais, kas paveikts pašvaldības vadības pilnveidošanā, un svarīgākie 2015.gadā plānotie pasākumi. Pašvaldība turpina pildīt iepriekš uzsāktos projektus un darbus un ir izvirzījusi jaunus mērķus. Ar publisko pārskatu ir iespēja iepazīsties Krustpils novada pašvaldības mājas lapā

11.jūlijā aicina Aknīstes novada svētki. Jau dienu iepriekš - 10. jūlijā pulksten 10.00 Aknīstes estrādē - Gārsenes amatierteātra izrāde “Muļķis”, bet pulksten 20.00 Gārsenē ( pie pils) Asares amatierteātra izrāde A.Banka “Meitiņa”. Savukārt pulksten 20.00 Asares parkā Aknīstes amatierteātra izrāde V.Pumpure “Tobiass ir miris, lai dzīvo Tobiass!”. Centrālie pasākumi noritēs 11. jūlijā un sāksies jau septiņos no rīta ar ar Veselības skrējienu “Labrīt, Aknīste!”. No pulksten 8.00 iedzīvotāji aicināti rotāt pilsētu svētkiem, pulcējoties pie domes ēkas, līdzi ņemot ziedus, meijas, balonus. Pulksten 10.00 Gārsenes pagasta Kraujās Svētkus ieskandinās Ādažu vīru ansamblis , Ādažu senioru deju kolektīvs. Paredzetas dažādas izklaides bērniem velo brauciens bērniem. Pie Aknīstes vidusskolas. Lielformāta spēles Sēļu parkā. Pulksten 11.00 estrādē norisnāsies -Spēkavīru šovs ar Agri Kazeļņiku +”Mazā stiprinieka piedzīvojumi”. Aknīstes novadpētniecības muzejā būs izzinošs pasākums “Ciemos pie bitēm. Būs arī svētku gājiens un koncerts. Pievakarē grupas “Menuets” dizkoncerts m vakarā – balle.

11.jūlijā, plkst. 10.00 „Pļaviņu novada māmiņu klubs” (Pļaviņu novada domes finansiālais un JIC "Ideja" organizatoriskais atbalsts) organizē tikšanos ar Māmiņu kluba (www.maminuklubs.lv) eksperti un „Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas” valdes priekšsēdētāju Sandru Lasi, tēmas - „Dienas un nakts miega režīms”, „Podiņmācība”. Interesentus gaidām Pļaviņu novada Jauniešu iniciatīvu centrā “Ideja”, Daugavas ielā 50.

Sākusies fotokonkursa "Līvāni - manu sajūtu pilsēta" vasaras kārta! Arī šajā kārtā katrs autors var iesūtīt līdz 10 fotoattēlus. Bildēs jācenšas "notvert" Līvānu unikālo noskaņu, sajūtas, emocijas, jāizceļ vietas, objekti, dabassskati (arī līdz šim neatklāti!), kas veido īpašo - Tavas pilsētas - Līvānu sajūtu! Iesūti fotogrāfijas līdz 31.augustam audresē: foto.livani.lv

Viesītes novada pašvaldība aicina pieteikties uz SIA „Pērlīte”valdes locekļa amatu. Prasības kandidātam: vismaz vidējā speciālā izglītība, personīgā automašīna un B kategorijas autovadītāja apliecība, pieredze uzņēmuma vadībā. Pieteikumu, CV un prasības apstiprinošo dokumentu kopijas iesniegt personīgi Viesītes novada pašvaldības kancelejā Brīvības ielā 10, Viesītē, Viesītes novadā līdz š.g.20.jūlijam plkst.17.00.

Atstājiet komentāru