2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpils Radio1 Pļaviņu novada ziņas 2017.gada 16.janvārī

Jēkabpils Radio1 Pļaviņu novada ziņas 2017.gada 16.janvārī

Radio1 Pļaviņu novada ziņas pulksten 11.00 un 16.00

2017. gadam Pļaviņu novada bibliotēka pasūtījusi avīzes un žurnālus kopsummā par tūkstots 198 eiro, izdodot preses izdevumu iegādei aptuveni tikpat daudz līdzekļu, kā iepriekšējos gados. Žurnālu klāsts gana plašs un dažādām interesēm atbilstošs – pavisam bibliotēkas lasītavā un arī abonementā (iespēja lasīt mājās) būs pieejami 32 nosaukumu žurnāli. 2017. gada jaunumi bibliotēkā - “Annas Psiholoģija”, “Likums un Taisnība”, “OK!”, “Planētas Noslēpumi”, “Praktiskie Rokdarbi”. Kā dāvinājums žurnāli “Rīgas Laiks” un “Domuzīme”. Arī šogad bibliotēkas apmeklētāji aicināti iepazīties ar bibliotēkā pasūtīto periodikas klāstu un dāvināt izdevumus, kuru nav mūsu periodikas sarakstā.

21. janvārī plkst. 13:00 Pļaviņu novada bibliotēkā notiks “Lasām un vērtējam”: saruna par grāmatām ar lasīšanas veicināšanas projekta "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija" dalībniekiem. Aicināti ierasties visi projekta dalībnieki un interesenti.

Zemnieku ievērībai - Pļaviņu novada lauku attīstības konsultante Inese Eiduka pieņems apmeklētājus 18. janvārī no plkst. 9:00- 11:00, Klintaines pagasta pārvaldē.

Pļaviņu novada iedzīvotāji tiek aicināti slidot! Lai sniegtu Pļaviņu novada iedzīvotājiem un viesiem iespēju izbaudīt ziemas priekus, arī šogad Pļaviņās ierīkotas slidotavas- Daugavas ielā 50 un Pļaviņu atklātajā peldbaseinā.

Biatlona bāze „Jankas” aicina izbaudīt slēpošanas prieku! Turpmāk sestdienās, svētdienās no 11:00 līdz 14:00 būs pieejama arī inventāra noma un profesionāla slēpju sagatavošana (parafēšana).

17. janvārī no plkst. 10:00 Pļaviņās, pie Latvijas aptiekas- Mobilā diagnostika. Mamogrāfija, rentgens, D vitamīna noteikšana. Pacientu pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Latvijas aptiekā. Pakalpojumu nodrošina MFD veselības grupa.

Informāciju sagatavoja Pļaviņu novada tūrisma informācijas centra vadītāja Līva Kotina

Atstājiet komentāru