2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Atklāj renovēto pirmsskolas izglītības iestādi „Kāpēcītis”

Atklāj renovēto pirmsskolas izglītības iestādi „Kāpēcītis”

Pirmdien, 1.septembrī tika svinīgi atklāta renovētā Jēkabpils pirmsskolas izglītības iestāde (PII) „Kāpēcītis". Atklāšanā piedalījās Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs, Domes priekšsēdētāja vietnieks sociālos jautājumos Jānis Raščevskis, Izglītības nodaļas vadītāja Līga Kļaviņa, kā arī projekta ģenerāluzņēmējs SIA „Jēkabpils PMK" valdes loceklis Māris Dimants.
 

Domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs uzrunā klātesošajiem uzsvēra skolotāja misijas nozīmi ikdienā un katra bērna dzīvē, kā arī atzina, ka PII „Kāpēcītis" apjomīgā renovācija ir ieguvums ne tikai bērniem, viņu vecākiem un pedagogiem, bet arī sabiedrībai kopumā.
 

PII „Kāpēcītis" vadītāja Janīna Anspoka izteica pateicību domes priekšsēdētājam par rasto iespēju izveidot estētiski pievilcīgu vidi bērniem, kas rosinās darboties, attīstīt savas prasmes un spējas.
 

Projekta „Pirmsskolas izglītības iestādes „Kāpēcītis" renovācija, Palejas iela 15A, Jēkabpilī" ietvaros tika veikti ēkas siltināšanas darbi, telpu apdare, pilnībā nomainītas visas komunikācijas, veikti apjomīgi bērnu spēļu laukumiņu labiekārtošanas darbi, kā arī tika iepirkts jauns tehniskais aprīkojums.
Lai realizētu projektu „Pirmsskolas izglītības iestādes „Kāpēcītis" renovācija, Palejas iela 15A, Jēkabpilī", pilsētas pašvaldība ņēma aizņēmumu Valsts kasē par kopējo summu 1,5 miljoni EUR, kas tika izmantota būvniecības darbu, būvuzraudzības un autoruzraudzības pakalpojumu apmaksai, inženierkomunikāciju atjaunošanai, kā arī jauna telpu aprīkojuma iegādei.
 

Informāciju sagatavoja:
Margita Liepiņa
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Atstājiet komentāru