2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Jēkabpils budžeta prioritātes 2015. gadā

Jēkabpils budžeta prioritātes 2015. gadā

Domes sēdē 4. septembrī tika izvirzītas divas Jēkabpils budžeta prioritātes. Par vienu no tām, kā jau pagājušajā nedēļā ziņoja Jēkabpils Radio1, izskanēja plašākas diskusijas. Tika jautāts vai pilsētas kolektīvu nodrošināšana dziesmu un deju svētkos ir uzskatāma par prioritāti.
 
Kā informē Jēkabpils pilsētas pašvaldība, nākamā - 2015. gada Jēkabpils pilsētas pašvaldības budžeta prioritātes būs sagatavošanās valsts, Eiropas Savienības un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu īstenošanai un Jēkabpils pilsētas kolektīvu līdzdalības nodrošināšana XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos - šādu lēmumu Jēkabpils pilsētas domes sēdē atbalstīja deputāti.
 
Nākamā gada budžeta projekta izstrādes nodrošināšanai domes sēdē tika apstiprināta arī Budžeta komisija, komisijas priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs; vēl komisijā strādās domes deputāti Jānis Raščevskis, Aivars Kraps, Kristīne Ozola, Kaspars Skruzmans, izpilddirektors Guntars Gogulis, kā arī Administratīvā departamenta direktore Natālija Dardete, Finanšu ekonomikas nodaļas vadītāja Gita Liņģe, Pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičs un ekonomiste Daiga Zelčāne.
 
Par budžeta prioritātēm raidījumā ''Atbild Jēkabpils pilsētas pašvaldība''stāsta Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs. Raidījums Jēkabpils Radio1 izskanēs plkst. 16.00 un rīt, 12. septembrī plkst. 10.00.
 
Foto: spoki.tvnet
 

Atstājiet komentāru