2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

Pašvaldības informatīvais tālrunis jēkabpiliešiem pieejams visu diennakti

Pašvaldības informatīvais tālrunis jēkabpiliešiem pieejams visu diennakti

Iedzīvotājiem, zvanot uz Jēkabpils pilsētas pašvaldības bezmaksas informatīvo tālruni 80205008 pēc iestādes darba laika beigām un brīvdienās, ir iespēja atstāt ziņu balss pastā.
 

Atstātās balss ziņas nākamās darba dienas sākumā apkopo Vienas pieturas aģentūras klientu apkalpošanas speciālists un nepieciešamības gadījumā sazinās ar zvanītāju, lai informētu par jautājuma vai problēmas izskatīšanas gaitu.
 

Zvanot uz bezmaksas informatīvo tālruni darbadienās no plkst. 8.30-17.00, uz tālruņa zvaniem atbild pašvaldības klientu apkalpošanas speciālisti, kuri nepieciešamības gadījumā savieno ar attiecīgo nodaļu vai arī sniedz kontaktinformāciju par pašvaldību un citām tās pakļautībā esošajām iestādēm.
Piezvanot uz šo tālruni, iedzīvotāji var izteikt savus priekšlikumus un ierosinājumus pašvaldībai par pilsētas attīstības, labiekārtošanas jautājumiem vai citām interesējošām jomām.
 

Atgādinām, ka bezmaksas informatīvais tālrunis ieviests, lai iedzīvotājiem būtu iespēja sazvanīt pašvaldību, netērējot liekus finanšu līdzekļus.

Atstājiet komentāru