2024.gada 11. maijs

Karmena, Manfreds, Milda

Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā izveidota informatīvā sadaļa uzņēmējiem

Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā izveidota informatīvā sadaļa uzņēmējiem

Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā, sākot ar 15.janvāri, ir pieejama informatīvā sadaļa uzņēmējiem. Sadaļā vienkopus tiks publicēta uzņēmējiem saistoša informācija – pašvaldības aktualitātes, informācija par iespēju piedalīties projektos, konkursos, kā arī pilsētā un tuvākajā apkārtnē notiekošajiem semināriem un apmācībām.
 

Potenciālajiem investoriem, uzņēmējiem, kas meklē sadarbības partnerus, kā arī pētniecisko darbu izstrādātājiem un studentiem pieejama informācija par Jēkabpils uzņēmējdarbības vidi raksturojošiem rādītājiem, pieejamajām brīvajām investīciju teritorijām, kā arī jaunajiem uzņēmējiem saistoša informācija par atbalsta instrumentiem uzsākot uzņēmējdarbību.
 

Sadarbībā ar Lursoft mājas lapā pieejama arī Jēkabpils uzņēmējdarbības aktuālā statistika, kā arī elektroniska uzņēmēju datubāze.
Darba devēji turpmāk tiek aicināti publicēt pieejamās darba vakances un prakses vietas Jēkabpils pašvaldības mājas lapā sadaļā „Uzņēmējiem". Šajā sadaļā pilsētas un tuvākās apkārtnes darba meklētāji varēs vienkopus iepazīties ar reģionā pieejamajām vakancēm. Iedzīvotājus par publicētajām vakancēm informēsim arī Jēkabpils pilsētas pašvaldības sociālo tīklu profilos.
 

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Atstājiet komentāru