2024.gada 13. maijs

Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Jēkabpils pilsētas būvvaldei jauna vadītāja

Jēkabpils pilsētas būvvaldei jauna vadītāja

No 2015. gada 3.marta, saskaņā ar pašvaldības iekšējā konkursa rezultātiem, Jēkabpils pilsētas būvvaldes vadītājas amata pienākumus pilda Inga Līce-Vilciņa, kas līdz šim ieņēma būvvaldes referenta amatu.


Jēkabpils pilsētas būvvalde ir Jēkabpils pilsētas pašvaldības struktūrvienība būvniecības procesa tiesiskuma nodrošināšanai, kas tiek uzturēta no Jēkabpils pilsētas pašvaldības budžeta un ir pakļauta iestādes vadītājam.


Jēkabpils būvvalde atrodas Jaunā ielā 31C. Būvvalde kontrolē būvniecības procesu un tā atbilstību Būvniecības likumam un citu būvniecību regulējošu normatīvo aktu prasībām, sniedz ziņas par teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumiem, kā arī teritorijā esošajiem inženiertīkliem, informē par notiekošās būvniecības tiesisko pamatojumu un sniedz ziņas par būvi, izskata iesniegumus un pieņem lēmumus par būvniecības ieceri, izskata būvuzraudzības plānu, pieņem būves ekspluatācijā, izskata iesniegumus un pieņem lēmumus par būves vai tās daļas lietošanas veida maiņu bez pārbūves, kā arī sniedz konsultācijas par būvniecības procesa kārtību u.c. ar būvniecību saistītos jautājumos.


Būvvaldes vadītājas I. Līces-Vilciņas pieņemšanas laiks ir pirmdienās no plkst. 14:00 -17:00.

 

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Komentāri (0-2/2)

  • Guest
    02.07.2018 18:22
    Tagad zināšu ar ko būs darīšana!
  • Aelita Lipēna
    02.07.2018 18:22
    Super! Apsveicu :)

Atstājiet komentāru