2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Jēkabpilī atklās daudzfunkcionālu atbalsta centru „Pūce”

Jēkabpilī atklās daudzfunkcionālu atbalsta centru „Pūce”

Biedrība “JK jauniešu klubs” aicina uz daudzfunkcionāla atbalsta centra „Pūce” atklāšanu piektdien 9.oktobrī, plkst. 16:00 Jaunā ielā 39i.

Galvenā centra mērķauditorija ir bērni un jaunieši vecumā no pieciem līdz astoņpadsmit gadiem, kā arī personas ar attīstības traucējumiem.

Centrs darbosies ar mērķi organizēt un radīt priekšnoteikumus bērnu un jauniešu personības potenciāla atklāšanai un vispusīgai attīstībai, palīdzēt bērniem un ģimenēm integrēties mūsdienu mainīgajā sabiedrībā, dot iespēju bērniem un jauniešiem pēc skolas nākt uz centru, lai gatavotu mājas darbus, darbotos interešu grupās un vienkārši jauki, lietderīgi pavadīt brīvo laiku.

Centra apmeklētājus plānots iesaistīt rokdarbu, mājturības, mūzikas un ritma, fitnesa nodarbībās, piedāvāt fizioterapiju, taktīlās stimulācijas, Montesori nodarbības, darbošanos radošās darbnīcās, apmācīt darbam ar datoru, piedalīties tematiskās pēcpusdienās un citos pasākumos, lai veicinātu bērnu un jauniešu saskarsmes un pašaprūpes iemaņu apgūšanu, intelektuālo spēju attīstību, ar mākslas, mūzikas, kustību un runas terapijas palīdzību veicinātu personu garīgo attīstību un spēju pilnveidoties, nodrošinātu iespēju piedalīties sabiedriskajā dzīvē, apmeklējot dažādus pasākumus (izstādes, ekskursijas, svētkus u.c.).

3

 

Publicēšanai sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Atstājiet komentāru