2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Konkursā uz SIA “Jēkabpils ūdens“ valdes locekļa amatu pieteikušies 11 pretendenti

Konkursā uz SIA “Jēkabpils ūdens“ valdes locekļa amatu pieteikušies 11 pretendenti

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izsludinātajā konkursā uz kapitālsabiedrības SIA „Jēkabpils ūdens“ valdes locekļa amatu pieteikušis 11 pretendenti.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis sacīja, ka sarežģītās komunikācijas dēļ, visiem strādājot attālināti, vēl nav notikušas diskusijas ar pretendentiem. Tās paredzētas nākamnedēļ, tad arī, iespējams, tiks paziņots jaunais SIA „Jēkabpils ūdens“ vadītājs.

Jau ziņots, ka Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsludinājusi konkursu uz kapitālsabiedrības SIA “Jēkabpils ūdens” valdes locekļa amatu. Vadītājam piedāvātais atalgojums ir 2905 eiro. Pretendentiem nepieciešama akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība inženierzinātņu nozarē vai vadībzinībās, finansēs un ekonomikā, tāpat prasīta vismaz divu gadu nepārtraukta darba pieredze vadošā amatā, vēlams, valsts, pašvaldību vai privātas kapitālsabiedrības vai iestādes vadībā. Jāzina valsts valoda un vismaz viena Eiropas Savienības valoda, vēlams, angļu valoda. Tāpat pretendentiem jābūt izpratnei un zināšanām par kapitālsabiedrības darbību un ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanu.

Pretendentiem jāpiemīt pārliecināšanas, komunikācijas un argumentācijas prasmēm, spējai formulēt un prezentēt viedokli, spējai pieņemt lēmumus īsā laika posmā paaugstināta riska apstākļos un uzņemties atbildību. Vadītājam jāspēj arī plānot stratēģijas ieviešanu un tās vadību kapitālsabiedrībā, identificēt šķēršļus un iespējas. Jābūt kompetencēm darbinieku motivēšanā un attīstīšanā, komandas vadīšanā.

Kandidējot uz amatu, pretendentiem jāiesniedz redzējums par "Jēkabpils ūdens" attīstību, ņemot vērā uzņēmumam izvirzītos vispārējos stratēģiskos mērķus un uzņēmuma vidējā termiņa stratēģiju. Pieteikumi pašvaldībā iesniedzami līdz 6.novembrim.

Jau ziņots, ka 20.jūlijā mūžībā aizgāja līdzšinējais "Jēkabpils ūdens" valdes loceklis Mihails Aleksejevs.

Komentāri (0-1/1)

  • Skolnieciņš no svētbirzs
    28.11.2020 10:26
    Mana mīļā latvju tauta, saglabāsim cerību savās sirsniņās. Saglabāsim staltu stāju. Nebīsimies kovid-19 (covid-19) sērgas, pārvarēsim šo smagnējo laiku ar drosmi un godu. Nebūsim pārgalvīgi, būsim apzinīgi! Ievērosim visu valdības uzliktos ierobežojumus ārkārtas stāvokļa laikā. Dzīvosim saticīgi. Atbalstīsim trūcīgās un maznodrošinātās personas, kurām krīzes laikā klājas smagi. Nekašķēsimies, dzīvosim draudzīgi. Būsim iecietīgi un saprotoši cits pret citu. Lūgsim Latvju Dievus, lai Latvju Dievi pasargā visus Latvijas iedzīvotājus no kovid-19 sērgas. Iedegsim savā viensētā ugunskuru par godu Latvju Dieviem. Ziedosim sauju graudu ugunskurā par godu Latvju Dieviem. Kvēpināsim kadiķu zariņus un vērmeļu buntes, lai atgaiņātu visādus mošķus un nelaimes. Ticēsim Latvju Dieviem un savu senču varenībai. Turēsim cieņā senlatvju spēka zīmes. Lai Latvju Dievi ir ar mums! Lai slavēti Latvju Dievi mūžīgi mūžos!
    Svētīgi, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #DabasMāte #MežaMāte #VeļuMāte #LatvjuDievuSvētība #saticība #mīlestība #miers #sentēvi #svētbirzs #pagāni #Skolnieciņš

Atstājiet komentāru