2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

SIA JK Namu pārvalde: Tiek sakārtotas mājas un to apkārtne (FOTO)

Namu pārvaldes apsaimniekotajās ēkās norisinās darbi, kuru laikā tiek sakārtotas koplietošanas telpas, kā arī pie mājām tiek atjaunots lieveņu segums un pamatu apmales, uzlikti jauni soliņi un mūsdienīgas atkritumu urnas.


SIA JK Namu pārvalde ražošanas daļas vadītājs Jānis Kārkliņš stāsta, ka pie mājām Draudzības alejā 23 un Viestura ielā 14B atjaunots lieveņu segums un pamatu apmale, uzlikti jauni soliņi un mūsdienīgas atkritumu urnas. Arī mājai Jaunā ielā 31C atjaunots lieveņu segums un pamatu apmale. Iedzīvotāji ieguvuši pievilcīgāku apkārtni, turklāt pagalmā ir kļuvis ērtāk pārvietoties.

Daudzdzīvokļu mājās Nameja ielā 26A un Madonas 28A notiek koplietošanas telpu remonts. Kā informē Namu pārvaldes inženierkomunikāciju tehniķis Anatolijs Osipovs, vēl abās mājās maina lietus kanalizācijas caurules, savukārt kāpņu telpās liek jaunus radiatorus. Līdz ar to tajās kļūs siltāk un omulīgāk, tāpat kā tas ir Viestura ielā 31 un 38C, Viesītes 47, kur arī veikta radiatoru nomaiņa. 

Vairākām mājām tiek remontēti balkoni un lodžijas, ir nomainītas pastkastes, kā arī notiek citi darbi, lai ikdienas gaitas gan iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem radītu pozitīvas emocijas! 

Foto: SIA JK Namu pārvalde un Jēkabpils pilsētas pašvaldības arhīvs

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru