2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī apzog un izposta daudzdzīvokļu māju pagalmus

Naktī uz 23.aprīli nozagts soliņš, kas nesen bija uzlikts pie Draudzības alejas 23.mājas ieejas. Savukārt aizvadītajās dienās no Viesītes ielas 18.mājas ieejas pazudusi atkritumu urna.

Soliņš nebija nostāvējis pat pusmēnesi, kad nakts aizsegā tas tika izcelts ar visu bruģi un aizvests nezināmā virzienā. Ļaundarība piefiksēta 23.aprīļa rītā, un saistībā ar notikušo Namu pārvalde vērsusies Valsts policijā. 

Aprīlī pie Draudzības alejas 23.mājas atjaunots lieveņu segums un pamatu apmale, uzlikti gan jauni soliņi, gan mūsdienīgas atkritumu urnas. Diemžēl dažiem ieguldītais darbs acīmredzot radīja skaudību un līdz ar to arī alkatību, tāpēc naktī uz 23.aprīli, „bruņojušies” ar attiecīgiem instrumentiem, tehniku un pārdrošību, kas robežojās ar bezkaunību, izcēla soliņu ar visu bruģi un devās tālēs zilajās. Jāpiebilst, ka soliņš nozagts no pēdējās ieejas, kas ir tālāk no pilsētas centra, tā teikt, lai mierīgāk var darboties, turklāt tur ir vieglāk piebraukt. Un šī nav tā reize, kad „gāju garām, ieraudzīju un paņēmu”, darbojušies ir zinātāji, kas bija „uzokšķerējuši”, ka uzlikti jauni soli, izplānoja, kad un kā zagt, lai guvumu pārdotu vai izmantotu personīgām vajadzībām, piemēram, savā pagalmā. Ja kaut kur pamanāt nozagto soliņu un atkritumu urnu (sk.attēlus), aicinām par to informēt Namu pārvaldes Jēkabpils iecirkni, zvanot 652 35906!   

Atgādinām, ka ne jau Namu pārvalde ir tā, kurai šādi indivīdi, kas zog un posta, nodara zaudējumus. Cieš šo māju iedzīvotāji, par kuru līdzekļiem tiek veikti darbi, lai sakārtotu koplietošanas telpas, pagalmus, jumtus, balkonus un inženierkomunikācijas. Aicinām nebūt vienaldzīgiem un, pamanot attiecīgos „personāžus” pretlikumīgā darbībā, vērsties policijā! Tā ir jūsu nauda, ko šādi cilvēki iebāž savās kabatās, un tās ir jūsu mājas, kuras viņi apzog un izposta!

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Attēlos: 
Vieta, kur agrāk pie Draudzības alejas 23.mājas stāvēja soliņš.
Šāds soliņš nozagts no Draudzība alejas 23.mājas. Blakus atkritumu urna, kāda pazudusi no Viesītes ielas 18.mājas. 

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru