2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Apdedzina margas Jēkabpilī, Madonas ielas kāpņu telpā

Apdedzina margas Jēkabpilī, Madonas ielas kāpņu telpā

Madonas ielas 28A.daudzdzīvokļu mājas trešajā kāpņu telpā Namu pārvaldes meistari 1.jūnijā nomainīja margas. Diemžēl burtiski pēc dažām stundām tika piefiksēts: tās ir apdedzinātas (attēlā).


Tas, visticamāk, noticis tajā laika sprīdī, kad mūsu darbinieki bija izbraukuši pēc papildus materiāliem. Kurš to izdarījis, nav zināms, bet skaidrs ir viens: svešs nenāca un nesvilināja. Tas ir indivīds, kurš dzīvo kaut kādā savā pasaulītē un kuram ar veselo saprātu ir diezgan niecīga saistība. Šādi personāži ik pa laikam izlien no savas migas un, nezinot, kā izpaust savu naidu un nenovīdību, sāk lauzt un dedzināt, atstājot aiz sevis sabojātas pastkastes, soliņus…

Tā ir nožēlojama un zemiska rīcība, kas kārtējo reizi apliecina, ka cilvēkam nav ieaudzināta elementāra izpratne par to, kas ir darbs. Tāpēc var vēsā mierā piegrūst šķiltavas vai sērkociņu pie margām, pie reizes laikam jau arī mazliet pakaifojot un paņirdzot pie sevis, citā reizē – kaut ko salauzt, apzīmēt vai kā citādi “pazīmēties”. 

Nav mūsu pienākums ieaudzināt cieņu pret otra darbu, tas pirmām kārtām ir jādara ģimenē. Vienkārši atgādinām, ka šādu personu bezatbildības un bezkaunības dēļ cieš visi mājas iedzīvotāji, jo atjaunošanas darbi tiek segti no visas mājas uzkrājumiem. 

Mēs strādājam, lai jūs savās mājās justos ērti un droši, taču tikpat svarīgi ir saudzēt savu īpašumu, neļaujot to postīt. Aicinām būt modriem, nestāvēt malā, aizrādīt un, ja nepieciešams, vērsties policijā, lai pārkāpēju sauktu pie atbildības par mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu!

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste


Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru