2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Jēkabpils Radio1 aicina svinēt Latvijas simtgadi kopā!

Jēkabpils Radio1 aicina svinēt Latvijas simtgadi kopā!

Latvijas simtgades svētku sajūtu mēs katrs nesam savā sirdī, lai kurā pasaules malā mēs atrastos. Jēkabpils Radio1 un Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina visus jēkabpiliešus svētdien, 18.novembrī svinēt Latvijas Republikas neatkarības proklamēšanas 100. gadadienu kopā un dalīties īpašajās svētku sajūtās Radio1 ēterā!

No astoņiem rītā līdz desmitiem vakarā Jēkabpils Radio1 (Jēkabpils 107,0 FM, Preiļi 91,6 FM) ēterā dzirdēsiet svētku ziņas un aktuālāko informāciju par pasākumiem pilsētā. Austot saulei, plkst. 8.10 uzrunu teiks Jēkabpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Raivis Ragainis. No plkst. 12.00 studijā savās svētku pārdomās un sajūtās dalīsies žurnālists-publicists Dainis Īvāns, rakstniece Māra Zālīte, Nacionālās Jaunatnes Kustības vadītājs Toms Trofimovičs, studijā viesosies arī Jēkabpils goda pilsonis Aleksandrs Deinis, amatniece Daiga Melnace un citi. Par precīziem interviju laikiem ziņosim jau drīzumā. Tāpat ēterā dzirdēsiet arī translācijas no dažādām pasākumu vietām pilsētā.

Aicinām ikvienu izmantot iespēju apsveikt sev tuvos cilvēkus radio ēterā un dalīties ar savām svētku svinēšanas tradīcijām! Sūtiet savus apsveikumus, fotogrāfijas, stāstus uz e-pasta adresi studija@radio1.lv, un tos svētdien sadzirdēs ikviens radio klausītājs, tāpat publicēsim tos arī ziņu portālā www.radio1.lv un sociālajos tīklos.

Radio1 svētku programma visas dienas garumā skanēs Jēkabpils promenādē, bet aicinām radio ieslēgt arī veikalos, kafejnīcās un citās publiskās vietās, lai informācijas par svētkiem sasniegtu ikvienu pilsētas iedzīvotāju un viesi!

Klausieties Jēkabpils Radio1, lasiet portālu www.radio1.lv, kā arī sekojiet līdzi aktuālajiem notikumiem mūsu Facebook kontā – https://www.facebook.com/JekabpilsRadio1/.

Svinēsim Latvijas simtgadi kopā!

Aktivitātes tiek organizētas sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību

Atstājiet komentāru