2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Moderni televizori patīkamai izklaidei

Moderni televizori patīkamai izklaidei

Televizori ir labs izklaides veids ikvienā dzīvoklī, mājā vai vasarnīcā. Jaunākie televizori nodrošina Tev ne tikai izcilu kvalitāti, skatoties filmas, seriālus, spēlējot spēles vai vērojot ziņu tiešraides, bet arī papildus izklaides funkcijas - “sērfošanu” internetā, 3D filmu skatīšanos, sazvanīšos Skype u.c.

Plaša televizoru izvēle un izdevīgas atlaides. Latvijā vadošais interneta veikals 1a.lv plašā izvēlē piedāvā dažādu modeļus televizorus, kas piemēroti gan televīzas pārraižu un filmu vērošanai, gan spēļu spēlēšanai un izklaidei internetā. Šobrīd populārāko, jauno televizoru TOP3:

  • Samsung Smart televizors UE-40H6400. Šo modeļu izšķirtspēja ir 1920 x 1080 (Full HD) un 400 herci. Papildus pieejama 3D funkcija un interneta pārlūks vēl plašākām izklaides iespējām. Televizoru ir iespējams vadīt ar balsi un žestiem. Komplektā ietilpst arī tālvadības pults;

  • PHILIPS TV 50PUS6809 .elevizoru modeļi pieejami melnā krāsā, ekrāna izmērs ir 50 collas, izšķirtspēja 3840 x 2160 (Ultra HD) un 400 herci.  Papildus iebūvēta arī  3D funkcija un interneta pārlūks. Televizora skaņas tips ir Incredible Surround, bet skaņas jauda 2 x 10 W. Komplektā iekļauta arī tālvadības pults Tavām ērtībām;

  • LG televizoru modeli 65UC970V .TV modelis ir melnā krāsā, aprīkots ar ultra HD izšķirtspēju, 3D un internetu. Komplektā ietilpst arī tālvadības pults. Televizorā ir iebūvēts DTS dekodētājs un Dual Play funkcija. Komplektā ietilpst arī tālvadības pults.

  • Televizori HITACHI –  modelis 24HYC05 Šī modeļa izšķirtspēja ir 1366 x 768 (HD), ekrāna izmērs 24 collas. Televizora skaņas tips ir Dolby Digital, bet jauda 5 W. Komplektā iekļauta arī tālvadības pults.

Kāpēc iepirkties interneta veikalā 1a.lv?

Uzņēmums saviem klientiem piedāvā plašu preču klāstu, pārskatāmu un ērti lietojamu mājas lapu, kā arī izdevīgas cenas.

Tiek garantēta 100% droša iepirkšanās – 1a.lv izmanto SSL sertifikātu, kas nodrošina datu šifrēšanu un autentiskumu. Visa sniegtā informācija tiek aizsargāta no pārtveršanas vai viltojumiem.

Interneta veikals sniedz 100% garantiju un kvalitatīvus produktus, jo visām precēm tiek nodrošināta minimums 2 un pat mūža garantija.

1a.lv saviem klientiem piedāvā ļoti plašu televizoru klāstu, audio un video tehniku, mājas kino zāles un daudzas citas preces ikvienai dzīves situācijai.

Esi mūsdienīgs, iegādājies kvalitatīvu TV un skaties savas iecienītākās pārraides vai izklaidējies spēlējot spēles, jo televizori sniedz plašas izklaides iespējas ikvienam. Ieskaties 1a.lv mājas lapā, salīdzini visus modeļus un izvēlies sev piemērotāko.

Atstājiet komentāru