2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Izmanto izdevīgos piedāvājumus un dodies pēc veselīga skaistuma uz “Figura Line”

Izmanto izdevīgos piedāvājumus un dodies pēc veselīga skaistuma uz “Figura Line”

Ak, kurai gan no mums gan negribētos izskatīties tā, kā izskatās sievietes uz žurnāla vākiem – smaidīgas, starojošas un pašpārliecinātas. Diemžēl spogulis nereti rāda pavisam citu ainu - nogurušu sievieti ar nespodru sejas ādu un apdzisušu smaidu. Nenoliedzami - sabalansēts un veselīgs uzturs ir viens no stūrakmeņiem mūsu veselībai un skaistumam. Par to ir atrodama plaša informācija. Taču salīdzinoši maz tiek runāts par limfātiskās sistēmas normālas darbības saistību ar slaidāka un skaistāka auguma iegūšanu, kā arī veselības un pašsajūtas uzlabošanu.

Limfātiskā sistēma ir ļoti būtiska mūsu organisma sastāvdaļa, kas pilda organisma attīrīšanas funkciju. Tā izvada ārā šūnu darbības atkritumus, toksīnus, šlakvielas utt. Taču, kā norāda masāžas studiju tīkla “Figura Line” speciālisti, nepietiekams izdzertā ūdens daudzums un fizisko aktivitāšu trūkums nopietni kavē šo procesu.

Stimulējot limfas plūsmu notiek organisma attīrīšanās process dabīgā un veselīgā veidā. Uzlabojas imunitāte, pazūd bezmiegs un galvassāpes, pieaug enerģija un uz dzīvi sākam raudzīties daudz pozitīvāk. Kā arī “Figura Line” piedāvātā procedūra palīdz iegūt slaidākas ķermeņa aprises un iedarbīgs “ierocis” cīņā ar celulītu. Un tā arī padara stingrāku un tvirtāku ādu, kas īpaši aktuāli jaunajām māmiņām, kā arī dāmām, kurām kādu brīdi jau vairs nav astoņpadsmit.

Tikai 3 dienas stundu gara masāža tikai 5 EUR!

Speciāls piedāvājums visām - gan tām, kas ne reizi nav mēģinājuši limfas stimulācijas masāžu uz īpašajiem aparātiem studijā “Figura Line”, gan tām, kas iepazinušas procedūras sniegtās sajūtas un rezultātus.

Tikai 3 dienas – no 16., 17. un 18. septembrī nāc un izbaudi 60 minūšu garo limfas stimulācijas masāžu “Figura Line” studijā Jēkabpilī tikai par 5 EUR (standarta cena -18 EUR). Procedūras notiek pēc iepriekšēja pieraksta, ko var veikt zvanot pa tālruni 25 66 29 89 Neatliec – zvani un piesakies uz procedūru sev ērtākajā laikā!

Akcijas piedāvājums masāžas abonementam!

Piedāvājums, kas noteikti iepriecinās gan jaunās, gan jau esošās “Figura Line” klientes. No 16.septembra līdz 3.oktobrim iegādājies 12 masāžas reižu abonementu par 9 masāžas reižu abonementa cenu!

Iegādājies dabīgus līdzekļus savam skaitumam un veselībai vēl izdevīgāk!

Trīs dienu garumā no 23. līdz 25. septembrim “Figura Line” masāžas studijās būs nopērkami daudzu klientu iecienīto produktu komplekti par īpašām cenām. Izdevīgi varēs iegādāties gan organismu attīrošās ārstniecības augu ekstraktus saturošās kapsulas “Figura Line REFINE”, gan attīrošo un gardo ārstniecības augu tēju. Kā arī 3 dažādu veidu iedarbīgos pretcelulīta krēmus ar dabīgām eļļām. Vairāk par piedāvājumu uzzini “Figura Line” masāžas studijā – Jēkabpilī, Brīvības iela 111.

Laipni gaidām masāžas studijā “Figura Line”

Jēkabpilī, Brīvības iela 111 (ieeja no apļa)

Tālrunis pierakstam: 25 66 29 89

http://www.figura-line.lv

jekabpils@figura-line.lv

 

Studija strādā pēc iepriekšēja pieraksta!

Atstājiet komentāru