2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

LEGO – spēle bez vecuma ierobežojumiem!

LEGO – spēle bez vecuma ierobežojumiem!

Krāsainie LEGO klucīši ir pazīstami katram no agras bērnības, un daudzi atceras vecāku uzstājīgus lūgumus beidzos savākt uz paklāja izbērto konstruktoru vai uzbūvēto māju. To gan nekad negribējās darīt, jo no LEGO varēja uzcelt gan viduslaiku pili, gan robotu, gan vilcienu. LEGO atļauj spēlēties ar formām un krāsām, izzināt fizikas likumus un realizēt visdrošākās arhitekta fantāzijas. Šis konstruktors ir viena no iemīļotākajām bērnu spēlēm, kas aug kopā ar viņiem – LEGO ir tik dažāds, ka konstruktoru piedāvājumā atradīsiet gan pavisam vienkāršus modeļus vismazākajiem bērniem, gan sarežģītākus variantus, kas iepriecinās ne tikai pusaudžus, bet arī pieaugušos.

400 konstruktoru veidi

Ja Jums ir nepieciešams LEGO konstruktors, ir vērts meklēt to interneta veikalos - tas ietaupīs laiku. Viens no visplašākajiem konstruktoru piedāvājumiem ir interneta veikalā 1a.lv. Tur atradīsiet komplektus no dažādām LEGO sērijām – maziem un lieliem bērniem, puikām un meitenēm. Vieglākai orientēšanai mājaslapā 1a.lv piedāvā izmantot meklēšanas filtrus. Atlasiet konstruktorus pēc bērna vecuma rekomendācijām un cenas.

  • Pašiem jaunākajiem bērniem LEGO piedāvā konstruktoru ar lielāka izmēra sastāvdaļām;

  • Visplašākais konstruktoru piedāvājums ir vidējā skolas vecuma bērniem – ar šiem komplektiem var uzbūvēt policijas staciju, vilcienu, leļļu māju vai stalli - turklāt konstruktorus var kombinēt, radot kaut ko pavisam neierastu;

  • Pusaudži novērtēs sarežģītus LEGO modeļus – helikopterus, lidmašīnas, gaisa kuģus no fantastikas filmām.

1a.lv pieejamajām precēm ir 24 mēnešu garantija, kā arī iespēja iegādāties konstruktorus līzingā. Plašāku informāciju meklējiet 1a.lv mājaslapā vai izmantojiet kādu no sazināšanas veidiem ar atsaucīgajiem klientu konsultantiem:

  • E-pasts info@1a.lv;

  • Tālrunis 67428800;

  • Vai uzdodiet jautājumu caur mājaslapu – atbildi saņemsiet divu stundu laikā.

Iepirkties 1a.lv ir viegli un ērti

Jūs jau atradāt savu LEGO? Vēl tikai daži peles klikšķi, un tas būs Jūsu rīcībā. 1a.lv interneta veikalā Jūs varat izvēlēties starp 5 piegādes veidiem, kā arī sev ērtāku apmaksas variantu – internetbankā vai pēc pirkuma saņemšanas.

Iegādājieties LEGO konstruktoru 1a.lv interneta veikalā, lai Jūsu bērns varētu uzbūvēt savu sapņu pasauli! Varbūt arī Jūs pats vēlaties izveidot helikopteru, nākotnes robotu vai gaisa kuģi? Vadoties pēc vecuma rekomendācijām uz LEGO iepakojuma, viegli varēsiet atrast atbilstošu konstruktoru.

Konstruktorus visiem vecumiem atradīsiet 1a.lv interneta veikalā – ienāciet un pasūtiet LEGO visai ģimenei!

Atstājiet komentāru