2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Durvju atvēršanas pakalpojumi dažu stundu laikā Rīgā un rajonā

Durvju atvēršanas pakalpojumi dažu stundu laikā Rīgā un rajonā

Durvju atvēršana kā atsevišķs pakalpojums tiem, kuri ir nozaudējuši slēdzenes vai notikusi ķibele ar pašu atslēgu, ir pieprasīts pakalpojums. Palīdzību var pieteikt gan zvanot, gan rakstot WhatsApp, kas ir mūsdienīgs risinājums, ko izmanto arvien vairāk dažādu pakalpojumu sniedzēju. Durvju atvēršanas pakalpojums ir pieejams 7 dienas nedēļā, visu diennakti bez brīvdienām. Lai izvairītos no nepatīkamām situācijām, pakalpojuma pieteicējam būs jāspēj pierādīt, ka esat mājokļa saimnieks vai īpašnieks. Pakalpojums pieejams visā Rīgā un Rīgas rajonā, turklāt, pakalpojuma izmaksas tiks noteiktas jau uzreiz pēc pieteikuma izskatīšanas un meistars ieradīsies jau pavisam drīz.

Kādēļ pakalpojums ir populārs?
Ir vairāki iemesli, kādēļ klienti vēršas pēc palīdzības sosservice.lv piesakot durvju atvēršanas pakalpojumu.
  • Nozaudēta atslēga. Protams, nepatīkami, taču problēma ir risināma. Šādos gadījumos iesakām arī nomainīt visu slēdzenes mehānismu.
  • Nozagta atslēga. Slēdzenes sistēmas maiņa šādos gadījumos ir obligāta nepieciešamība.
  • Ja durvīm ir aizbīdnis, kas ir aiztaisīts vai aizkritis no iekšpuses. Var būt dažādas situācijas, piemēram, kad bērns ir nejauši ieslēdzies dzīvoklī un nespēj pats atslēgt durvis vai arī durvis ir nejauši aizcirtušās brīdī, kad uz mirkli esat izgājis ārpus mājokļa.
  • Ja durvis kāds ir mēģinājis uzlauzt un rodas slēdzenes sistēmas bojājumi.
  • Ja laika gaitā ir radies mehānisma nodilums, kas traucē atslēgai darboties pareizi.
  • Slēdzenē nolūzusi vai pārlūzusi atslēga. Jāteic, ka daudzi atslēgu izgatavotāji mēdz pievīlēt atslēgas, izmantojot pavisam plāna un neizturīga metāla sagataves, kas viegli padodas mehāniskai deformācijai.
Kas liecina par servisa nepieciešamību.

Daudzo gadu pieredze rāda, ka mehāniski bojājumi slēdzenēm un atslēgām nerodas vienā dienā, bet jau pirms krietna laiciņa, kas ir pirmais vēstnesis tam, ka nepieciešama profilaktiska apskate un labošanas darbi. Ņemot vērā to, ka daudzi ignorē šādas nianses, rezultāts mēdz būt visai nepatīkams. Sosservice.lv darbinieki iesaka necensties durvis atmūķēt vai kā savādāk atvērt pašiem, jo tas var veicināt vēl lielāku bojājumu radīšanu, kas var novest pie durvju un slēdzenes pilnīgas aizkrišanas.