2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī izgatavo, restaurē un tīra segas un spilvenus

  • 18 marts 2022 --

Kā zināms, 8 stundas dienā, jeb trešdaļu savas dzīves mēs pavadām guļot, tāpēc ir nozīmīgi izvēlēties ērtu un sev piemērotu spilvenu, kas patiesībā nav nemaz tik vienkārši izdarāms, jo nopērkot spilvenu veikalā, mēs lietojam to un pēc pāris dienām saprotam, ka prasītos to nedaudz mīkstāku vai nedaudz cietāku. Tāpēc iegādājoties spilvenu pie mums Spilvenu servisā, jūs variet izmēģināt to un 10 dienu laikā atgriezt un mēs veiksim nepieciešamās korekcijas pilnīgi bez maksas. Spilvenu Servisa galvenais uzdevums ir spilvenu tīrīšana jeb restaurēšana un viņi ir vienīgie visā reģionā kuri sniedz šādu pakalpojumu.

Uzņēmums piedāvā iegādāties jaunas ar rokām darinātas dūnu vai spalvu segas un spilvenus.
Pieejami gan standarta izmēri, gan ražošana pēc klienta izvēlētajiem parametriem.
Tāpat Spilvenu serviss piedāvā spalvu spilvenu tīrīšanu, jeb kā mēs to dēvējam – spilvenu restaurēšanu.

Kāpēc nodot tīrīt spilvenus tieši Spilvenu servisā?

Pirmkārt - spalvu spilvenus iztīrīt mājās vai ķīmiskajā tīrītavā nemaz nav iespējams.
Jo spalvu spilveniem pārvalks tiek šūts no ļoti blīva kokvilnas auduma, ko sauc par tiku un guļot ar laiku aiz tā nokļūst cilvēka ādas daļiņas, matiņi, blaugznas, siekalas un citas organiskas vielas, kas veido taukainu masu, kura slikti šķīst ūdenī un netiek cauri blīvajam audumam, kas savukārt ir ļoti laba vide putekļu ērcītēm un dažādiem citiem mikroorganismiem.

Otrkārt, laika gaitā lietojot spilvenu, daļa spalvu tiek saberztas un pārvēršas putekļos līdz ar to spilvens pazaudē formu. Tāpēc mēs, jau vairāk nekā 20 gadus, veicam spalvu spilvenu tīrīšanu jeb restaurēšanu, sekojoši atveram spilvenu; spalvas ieberam speciālā iekārtā, kur tās sausā veidā tiek atsijātas no putekļiem, gružiem un citiem piemaisījumiem. Atsijātās spalvas tiek pārvirzītas uz tvaika tīrīšanas kameru, kur tās tiek tīrītas un vēlāk arī izžāvētas. Visbeidzot, iztīrītās spalvas tiek iepūstas jaunā tika spilvena drānā un ja nepieciešams tiek pievienots papildus jauns pildījums. Pirms tīrīšanas klientam piedāvājam izvēlēties spilvena formu, cietību, krāsu, izmēru. No viena spilvena ir iespējams uztaisīt arī divus spilvenus, kā rezultātā klients saņem praktiski jaunu spilvenu. Miega higiēnas nodrošināšanai un veselības riska mazināšanai, speciālisti iesaka veikt spilvenu tīrīšanu, ne retāk kā reizi gadā.

Populārākie produkti:

Zosu spalvu spilveni no 7.8 €
Zosu dūnu spilveni no 13.30 €
Zosu dūnu segas no 55.05 €

Spalvu spilvena tīrīšana ar pārvalka maiņu aptuveni 8 - 10 €



Pasūtījumus spilvenu restaurācijai pieņemam, Dārzu iela 1a, Jēkabpilī (ķīmiskajā tīrītavā “TVAIKONIS”)

Kā arī jaunus spilvenus un segas jūs variet pasūtīt mūsu interneta veikalā
www.spilvenuserviss.lv  Veicam piegādes visā Latvijā.

Atstājiet komentāru