2024.gada 24. oktobris

Modrīte, Mudrīte, Renāte

Atklāj Daugavas noslēpumus ar zvejas gidu Daugavā!

kvidsia@gmail.com

Vai esi kādreiz sapņojis par neaizmirstamu piedzīvojumu Daugavas ūdeņos? Mēs, SIA KVID, piedāvājam unikālu iespēju izbaudīt šo pieredzi ar mūsu profesionālajiem gidiem, kas tevi aizvedīs uz labākajām zivju noķeršanas vietām un nodrošinās visu nepieciešamo inventāru.

Kāpēc izvēlēties mūsu pakalpojumus?

Pieredzējuši gidi: Mūsu komanda sastāv no pieredzējušiem un zinošiem gidiem, kas pārzina katru Daugavas līkumu. Viņi ne tikai palīdzēs atrast labākās zivju vietas, bet arī dalīsies ar savām zināšanām un padomiem, lai tava makšķerēšanas pieredze būtu veiksmīga un izglītojoša.

Augstākās kvalitātes inventārs: Nav nepieciešams rūpēties par makšķerēšanas piederumu iegādi vai pārvadāšanu. Mēs nodrošinām visu nepieciešamo inventāru – lai tu varētu pilnībā koncentrēties uz savu piedzīvojumu. Apģērbs nav iekļauts inventārā.

Ērtības un drošība: Mūsu laivas ir aprīkotas ar visu nepieciešamo drošībai un komfortam, lai tu varētu pilnībā izbaudīt savu laiku uz ūdens. Mēs rūpējamies par tavu drošību, lai tu varētu relaksēties un baudīt makšķerēšanu.

Elpu aizraujoši skati: Daugava piedāvā ne tikai lieliskas makšķerēšanas iespējas, bet arī brīnišķīgus dabas skatus. Mūsu gids ļaus tev izbaudīt gan ūdens, gan apkārtējo ainavu skaistumu, padarot šo pieredzi patiešām neaizmirstamu.

Piedāvājam dažādas programmas:

Dienas ekspedīcija: Pilnas dienas makšķerēšanas piedzīvojums, kurā varēsi izbaudīt visu, ko Daugava piedāvā.

Rīta vai vakara reisi: Ideāli piemēroti tiem, kas vēlas noķert rīta vai vakara mieru un klusumu.

Individuālas un grupas ekskursijas: Piedāvājam individuālas ekskursijas, kā arī grupu aktivitātes līdz 3 cilvēkiem, lai ikviens varētu baudīt šo piedzīvojumu kopā ar draugiem vai ģimeni. Iespējams ar bērniem, iemācīsim siet sistēmas.

Neatkarīgi no tā, vai esi pieredzējis makšķernieks vai iesācējs, mūsu gidi pielāgos piedzīvojumu tieši tev un nodrošinās, ka katra mirkļa izbaudīšana būs maksimāla.

Rezervē savu piedzīvojumu jau šodien!

Nepalaid garām iespēju atklāt Daugavas noslēpumus un piedzīvot aizraujošu makšķerēšanas piedzīvojumu. Sazinies ar mums, lai rezervētu vietu un sagatavojies neaizmirstamai dienai uz ūdens!


 
T. 26 511 969   kvidsia@gmail.com 
Cenas sākot no 140 €/par personu – 5 h, diviem 240 € – 6 h, trim – 350 € – 8h.

Komentāri (0-3/3)

  • Līdaciņa
    04.08.2024 15:00
    Vai čeku būs iespējams dabūt?
  • Zutis
    02.08.2024 23:11
    Loms garantēts??? Vai tikai samaksa"gidam" - kvidam???
  • Vid
    02.08.2024 23:08
    Nodokļus arī maksāsiet?

Atstājiet komentāru