2024.gada 24. oktobris

Modrīte, Mudrīte, Renāte

Vai vēlaties piešķirt  savam mājoklim jaunu izskatu?

Vai vēlaties piešķirt savam mājoklim jaunu izskatu?

Vai vēlaties piešķirt savam mājoklim jaunu izskatu un uzlabot tā vērtību? Izvēlieties fasādes paneļus un plāksnes no KVID! Mēs piedāvājam plašu fasādes apdares materiālu klāstu, kas apvieno modernu dizainu ar augstu izturību. Mūsu produkti ir ne tikai estētiski pievilcīgi, bet arī nodrošina lielisku aizsardzību pret laikapstākļiem un siltumizolāciju.

Ķieģeļflīzes



Ķieģeļflīzes ir ideāla izvēle klasiskam un izsmalcinātam mājas izskatam.
Tās piedāvā gan estētisku pievilcību, gan praktiskumu. Izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, šīs flīzes nodrošina lielisku izturību pret dažādiem laikapstākļiem, kā arī izcilu siltumizolāciju.
Ķieģeļflīzes ir viegli uzstādāmas un pieejamas dažādās krāsās un faktūrās, lai atbilstu jebkuram arhitektūras stilam.

Cembrit plāksnes



Cembrit plāksnes ir ventilējamu fasāžu risinājums, kas apvieno estētiku ar funkcionalitāti. Šīs plāksnes ir izturīgas pret laikapstākļiem, UV starojumu un mehāniskiem bojājumiem. Tās piedāvā lielisku siltumizolāciju un palīdz uzturēt komfortablu mikroklimatu ēkas iekšienē. Cembrit plāksnes ir pieejamas dažādās krāsās un tekstūrās, sniedzot iespēju radīt unikālus dizaina risinājumus.

SIKA slēptās stiprināšanas sistēma

SIKA slēptās stiprināšanas sistēma nodrošina elegantas un gludas fasādes bez redzamiem stiprinājumiem. Šī sistēma ir izstrādāta, lai nodrošinātu augstu drošību un ilgmūžību, vienlaikus saglabājot estētisku izskatu.
Slēptās stiprināšanas sistēma ir ideāls risinājums modernām arhitektūras prasībām, kurās svarīga ir gan funkcionalitāte, gan vizuālais iespaids.

Sienas saidings un apšuvumi

Piedāvājam plašu sienas saidinga un apšuvumu klāstu, kas piemērots gan jaunbūvēm, gan renovācijas projektiem. Šie materiāli ir izturīgi pret laikapstākļiem, UV starojumu un mehāniskiem bojājumiem, nodrošinot ilgstošu aizsardzību un estētisku izskatu. Sienas saidings un apšuvumi ir pieejami dažādās krāsās un faktūrās, sniedzot iespēju pielāgot fasādes izskatu jebkurai arhitektūras vīzijai.

KVID ražoti skārda fasādes paneļi
 
Izturība un moderns dizains.
Skārda fasādes ir lielisks risinājums tiem, kas vēlas apvienot modernu dizainu ar izcilu izturību un funkcionalitāti. Šie paneļi ir izgatavoti no augstas kvalitātes tērauda, nodrošinot ilgmūžību un aizsardzību pret skarbiem laikapstākļiem. 
Skārda paneļi piedāvā vairākas priekšrocības:
1. Izturība: Tērauda materiāls ir izturīgs pret koroziju, mehāniskiem bojājumiem un UV starojumu.
2. Zemas uzturēšanas izmaksas: Skārda fasādes neprasa biežu apkopi, kas samazina ilgtermiņa uzturēšanas izmaksas.
3. Energoefektivitāte: Skārda fasādes var kombinēt ar izolācijas materiāliem, lai uzlabotu ēkas energoefektivitāti.
4. Daudzveidīgs dizains: Pieejamas dažādās krāsās un tekstūrās, kas ļauj pielāgot fasādes izskatu jebkuram arhitektūras stilam.
5. Viegla montāža: Skārda paneļi ir viegli uzstādāmi, kas saīsina būvniecības laiku un samazina darba izmaksas. Visas apdares tiek ražotas pēc jūsu izmēriem.
SIA KVID piedāvā plašu skārda fasāžu paneļu klāstu, kas piemērots gan komerciālām, gan dzīvojamām ēkām. Mūsu risinājumi apvieno mūsdienīgu izskatu ar izcilu aizsardzību un ilgmūžību, padarot jūsu māju vai uzņēmumu ne tikai skaistu, bet arī praktisku.

Lai uzzinātu vairāk par skārda fasāžu iespējām un atrastu piemērotāko risinājumu jūsu projektam, apmeklējiet  www.kvid.lv  
+371 26511969

Komentāri (0-2/2)

  • Aijjaijai, kāpēc ne zils?
    06.08.2024 22:48
    Ko domāt par vīrieti, kurš valkā rozā šortus????
  • Sams
    06.08.2024 01:34
    Un kā ar zivīm? Kā skārda izstrādājumi ietekmē copi Daugavā? Ir klienti uz extrēmi dārgo copi, ko???

Atstājiet komentāru