2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

“Lidl” Latvijā ievieš starptautisku pārtikas kvalitātes marķējumu – “Eurofins”

“Lidl” Latvijā ievieš starptautisku pārtikas kvalitātes marķējumu – “Eurofins”

Lai redzami apliecinātu savu produktu nemainīgi augsto kvalitāti, “Lidl Latvija” kopā ar “Eurofins”, vienu no pasaulē vadošajiem pārtikas kvalitātes laboratoriju tīkliem, ievieš starptautisku pārtikas kvalitātes marķējumu - “Eurofins”.  Īpašo “Eurofins” kvalitātes zīmi var pamanīt uz svaigas un pārstrādātas gaļas, zivju un piena produktu cenu zīmēm vai iepakojuma. “Eurofins” kvalitātes zīme norāda, ka šo produktu kvalitāti ir sertificējis kvalitātes nodrošināšanas uzņēmums “Eurofins Scientific (EUFI.PA)”, informē Lidl latvijā pārstāve Zane Neļķe.
 

Regulāras produktu pārbaudes, ko veic šī pasaulē vadošā, neatkarīgā analītiskā laboratorija, ir papildu brīvprātīgs “Lidl Latvija” solis, lai nodrošinātu savu produktu kvalitāti un informētu par to savus klientus. Sadarbība ar “Eurofins” ir mazumtirgotāja iniciatīva, lai pievērstu pircēju uzmanību svaigu zivju, svaigas gaļas, pārstrādātas gaļas un piena produktu kvalitātes aspektiem un palīdzētu klientiem izvēlēties.


Sadarbības ietvaros “Lidl Latvija” sūta produktus uz “Eurofins” laboratorijām, lai pārliecinātos par produktu atbilstību starptautiskajiem standartiem un tiesību aktiem. Šobrīd jau vairāk nekā 100 produktu “Lidl” sortimentā ir ieguvuši “Eurofins” kvalitātes garantijas zīmi, un šis skaits pakāpeniski pieaugs, jo “Eurofins” testi ir ilgstoši un padziļināti.
 

““Eurofins” kvalitātes zīme ir vēl viens apliecinājums mūsu pircējiem, ka “Lidl” veikalos var iegādāties augstas kvalitātes produktus par iespējami zemāko cenu,” apstiprina “Lidl Latvija” valdes loceklis Nikola Balabans. “Klienti jau ir pārliecinājušies, ka spējam piedāvāt labu cenas un kvalitātes kombināciju. Esmu pārliecināts, ka “Eurofins” kvalitātes zīme kalpos kā vēl viens spēcīgs papildu pierādījums tam, ka izdevīgā cena nav saistīta ar kvalitātes līmeņa samazināšanu.”


“Lidl” produkti ir vienīgie produkti Latvijā, kuriem ir “Eurofins” kvalitātes sertifikāts, ko izsniedzis pasaules kvalitātes pētījumu līderis. Produkti ar “Eurofins” zīmi tiek gatavoti tikai stingri reglamentētās ražotnēs, kas atbilst augstiem pārtikas drošības standartiem, un produktu kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta. “Lidl” garantē trīs svarīgākos sertifikācijas kritērijus svaigiem produktiem - tīrību, kvalitāti un svaigumu.

Komentāri (0-1/1)

  • Pircējs
    23.09.2024 14:02
    Nu nu. Ar visām viņu sertificētajām labaratorijām ar to kvalitāti ir kā ir. Uz papīra viss ir skaisti.

Atstājiet komentāru