2024.gada 24. oktobris

Modrīte, Mudrīte, Renāte

JĒKABPILS AUTOCENTRS PIEDĀVĀ JAUNĀS PAAUDZES PIKAPU FOTON TUNLAND G7

  • 02 oktobris 2024 --

Ikviens auto īpašnieks zina – lai braucamais būtu nevainojamā tehniskā stāvoklī, tā aprūpe jāuztic profesionāļiem. Jēkabpiliešiem šajā ziņā ir paveicies, jo Jēkabpils autocentrs jebkuras problēmas atrisinās un novērsīs ļoti augstā kvalitātē.

SIA Jēkabpils autocentrs šogad atzīmē 20 gadu jubileju. Autocentrs darbu sāka 2004. gadā, kad SIA Līvānu autocentrs izlēma paplašināt savu darbību. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir plašs auto apkopes un remonta serviss, auto noma, kā arī jaunu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība. SIA Jēkabpils autocentrs piedāvā jaunu automašīnu tirdzniecību ko var apskatīt mājas lapā www.jac.lv, kā arī dažādus mazlietotus automobiļus. Pirms jaunas automašīnas iegādes klientiem ir iespēja veikt izmēģinājuma braucienus. Savukārt, kad auto jau iegādāts, tā īpašniekam tiek garantēts pilns pēcpārdošanas serviss, respektīvi, apkopes un remonti garantijas laikā.

Atzīmējot jubileju, SIA “Jēkabpils autocentrs” piedāvā jaunumu Latvijā – jaunās paaudzes pikapu. Jēkabpils autocentrs ir kļuvis par oficiālajiem pārstāvjiem  FOTON TUNLAD G7.
Pilnā komplektācija: 34 400 €.

Juridiskām personām TUNLAND G7 tiks piedāvāts pilna servisa ilgtermiņa nomā.

Īsumā par Foton zīmolu
FOTON ir pasaules līderis komerctransporta ražošanā, kas tika dibināts 1996. gadā, Ķīnā. Uzņēmums piedāvā pilnu transportlīdzekļu klāstu, ieskaitot kravas automašīnas, furgonus, PIKAPUS, autobusus un celtniecības tehniku.

Tehniskie dati:
Dzinējs: Spēcīgs 2 litru dzinējs. Dzinēja jauda ir 161 zirgspēku, un maksimālais griezes moments ir 390 Nm. šis dzinējs ir izstrādāts sadarbībā ar Vācijas uzņēmumu AVL (Next Generation Vehicle Engineering)  un Bosch trešās paaudzes elektronisko augspiediena kopējo degvielas sistēmu ar kuras palīdzību degvielas patēriņš ir tikai 8 litri uz 100 kilometriem.
Braukšanas režīmi: BorgWarner  jaunais piektās paaudzes VGT turbopiedziņas pastiprinātājs nodroošina tikai 1,5 sekunžu reakcijas laiku ar elektronisku daļējo visu riteņu piedziņu (4WD) ar četrām vadības režīmiem: 2H, AUTO, 4H un 4L. Šie režīmi nodrošina dažādas braukšanas iespējas atkarībā no ceļa apstākļiem.
Ātrumkārba: ZF 8AT ātrumkārba nodrošina izcilu pārslēgšanu. Salīdzinot ar tradicionālo 6AT, griezes moments ir palielināts par 100 Nm. Šī ātrumkārba ir
izstrādāta, lai nodrošinātu plašāku ātrumu diapazonu, sākot no lielāka griezes momenta startēšanas brīdī līdz augstākajam ātrumam, kas uzlabo degvielas ekonomiju līdz pat 10%

Standarta sistēmas pluss iebūvētas jaunākās tehnoloģijas:
Pogas starta sistēma.
360 grādu kameru sistēma no putna skata.
Aklās zonas detektēšana (BSD).
Priekšējā sadursmes brīdinājuma sistēma (FCW).
Priekšējā sadursmes brīdinājuma sistēma var brīdināt par transportlīdzekļiem, un gājējiem.
Durvju atvēršanas brīdinājums (DOW).
Bremžu prioritātes sistēma (BOS).
Joslas maiņas asistents (LCA).
Sporta stūre, 4 virzienu regulēšana.
8 collu digitālais LCD instrumentu panelis.
10,25 collu liels HD centrālais vadības ekrāns ar Multi-touch funkciju.

Komplektācija: 
Foton Tunland G7 ir pieejams 2 (divās) komplektācijās ar manuālo kārbu (MT) un automātisko kārbu (AT). Salons un iekļautās tehnoloģijas abām komplektācijām ir vienādas.

Foton Tunland G7 parametri
- Ārējie izmēri (mm): 5340x1940x1870
- Klīrenss (mm): 210
- Kravas kastes izmēri (mm):  5340x1940x1870
- Pašmasa (kg) 2100
- Pilna masa (kg) 2980
- Degvielas veids: Dīzeļdegviela + AdBlue
- Darba tilpums (cm3): 1968
- Dzinēja jauda (kW/ZS): 162

Garantija: 
Jēkabpils Autocentrs nodrošina
3 GADU GARANTIJU / 100 000 KM.
Apkopes ik pēc 15 000 km vai ne retāk kā reizi gadā. 

Ko Jūs iegūstat?
1.   Kā juridiska persona priekšnodokli PVN saņemat pilnā apmērā.
2.   Nav jāmaksā Vinjete, Tunland G7 pilnā masa ir 2980 kg.
3.   Nav jāmaksā UVTN (Uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodokli), jo šīs auto ir N1 kategorijā (kravas auto ar pilnu masu līdz 3.5 tonnām).
4.   Apkopes un garantijas jautājumi pie mums Jēkabpils autocentrā.
5.   Apakšas apstrāde dāvanā.

FOTON TUNLAND G7, ir iespējam apskatīt un veikt testa braucienu 
JĒKABPILS AUTOCENTRĀ, Neretas iela 30, Jēkabpils, ZVANOT T. 22831937.
Sekojiet līdz mūsu mājas lapā www.jac.lv, Facebook, Instagram, un TIK TOK.