2024.gada 17. aprīlis

Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

Otrdienas naktī Jēkabpilī nolaupītā mašīna atrasta pamesta

Otrdienas naktī Jēkabpilī nolaupītā mašīna atrasta pamesta

Automašīna, kas naktī uz otrdienu tika nolaupīta kādam vīrietim Jēkabpilī, atrasta pamesta, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

Viņa sacīja, ka "automašīna ir atrasta un tikusi izņemta minētā kriminālprocesa lietas ietvaros. Turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Pēc ekspertīžu rezultātu saņemšanas tiks risināts jautājums par automašīnas atgriešanu tās likumīgajam īpašniekam. Attiecībā par automašīnā esošām vai neesošām īpašnieka mantām - kriminālprocesa lietas ietvaros tās tiek apzinātas un salīdzinātas ar sākotnēji sniegto automašīnas īpašnieka informāciju."

Arlita Dolgā skaidroja, ka pēc negadījuma ir noteiktas ekspertīzes, tāpat tiek veiktas citas darbības pārkāpuma apstākļu objektīvai noskaidrošanai.

Jau vēstīts, ka laupīšana pastrādāta otrdien ap pusnakti Zīlānu ielā, kad trīs vēl nenoskaidrotas personas, pielietojot fizisku spēku un nodarot miesas bojājumus, 1967.gadā dzimušam vīrietim nolaupījušas automašīnu "Nissan X Trail". Transportlīdzeklī atradušies dokumenti un citas personīgās mantas.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Saistīta ziņa: Trīs vīrieši, pielietojot spēku, Jēkabpilī nolaupa automašīnu NISSAN X TRAIL

Atstājiet komentāru