2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpils policijas iecirknis lūdz atsaukties avārijas motociklistu parādes laikā aculieciniekus

Jēkabpils policijas iecirknis lūdz atsaukties avārijas motociklistu parādes laikā aculieciniekus

VP ZRP Jēkabpils iecirknis lūdz atsaukties ceļu satiksmes negadījuma motociklistu parādes laikā aculieciniekus.

Jau ziņots, ka 13.jūlijā Jēkabpilī notika Moto festivāls 2019, kura motociklistu parādes laikā laikā ap pulksten 15.20,  Jēkabpilī, Rīgas ielā motocikla vadītājs uzbrauca gājējam, kurš šķērsoja ceļu pa gājēju pāreju. 

Gājējs tika nogādāts slimnīcā un turpina ārstēšanos. Savukārt policija apzina aculiecinieku loku, kas redzēja notikumu pie veikala "Mini Rimi." Aculieciniekus lūdz vērsties Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes  Jēkabpils iecirknī,  Brīvības ielā 122, 325. kabinetā pie kriminālpolicijas nodaļas  inspektora Armanda Stankeviča, vai zvanīt pa tālruni 65202611, 110 vai arī sūtīt informāciju pa epastu armands.stankevics@zemgale.vp.

VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece sacīja, ka joprojām turpinās šī satiksmes negadījuma izmeklēšana. Jautāta vai kāds no negadījuma dalībniekiem – motociklists vai gājējs avārijas brīdī bija alkohola reibumā, viņa sacīja, ka pagaidām šāda informācija netiek sniegta, solot par to informēt nākamās nedēļas laikā.

Saistītas ziņas:

Jēkabpilī, motociklistu parādes laikā cietušais gājējs, joprojām turpina ārstēšanos slimnīcā

Jēkabpilī parādes laikā motocikls uztriecas gājējam, kas šķērsoja Rīgas ielu uz gājēju pārejas (VIDEO)(PAPILDINĀTS)

Komentāri (0-1/1)

  • Esssss
    16.08.2019 22:43
    Skreeja lai paspeetu uz tresho autobusu un gandriiz debesiis aizskreeja, iedziivojās tikai ilgstošā ārstēšanā...kā zināms autobusi nāk un iet, bet veselība ir viena....

Atstājiet komentāru