2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils policijas nedēļas statiska: Nozagti auto, aplaupa un piekauj uz ielas un citi pārkāpumi

Jēkabpils policijas nedēļas statiska: Nozagti auto, aplaupa un piekauj uz ielas un citi pārkāpumi

Jēkabpils policijas iecirknī laika posmā no 20.līdz 23.janvārim reģistrēti vairāk nekā 16 likuma pārkāpumi, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceturtdien, 23.janvārī no rīta no mājas kāpņu telpas nozagti ugunsdzēšamie aparāti un dūmu detektori. Daudzums un zaudējuma apmērs tiek precizēti. Zādzība notikusi Jēkabpils novada, Ābeļu pagastā Brodu ciematā.

Ceturtdien, 23.janvārī Jēkabpils policijas darbinieki Viesītes novada Saukas pagasta Lonē aizturējuši 1992.gadā dzimušu autovadītāju, kurš vadīja automašīnu OPEL. Policisti konstatēja, ka automašīnai bija uzlikti citas automašīnas numuri, bet vadītājam šobrīd ar tiesas spriedumu piemērots vadīšanas tiesību aizliegums. Autovadītājs apturēts, braucot pa autoceļu Skosas – Dzērves. Par šo pārkāpumu sākts kriminālprocess.

Ceturtdien, 23.janvārī Jēkabpils policijas iecikņa darbiniekus palīgā sauca ātrās palīdzības mediķi, lai varētu sniegt palīdzību agresīvam pacientam Jēkabpilī, Andreja Pormaļa ielā. Policijas darbinieki palīdzēja pacientu savaldīt.

Trešdien, 22.janvārī Viesītē, Raiņa ielā no mājas pagalma nozagta automašīna RENAULT LAGUNA. Automašīna atrasta un atgriezta īpašniekam. Par zādzību sākts kriminālprocess.

Trešdien, 22.janvāra pēcpusdienā Jēkabpils policijai ziņots, ka Krustpils novada Atašienes pagastā autoceļa Jēkabpils – Rēzekne 40.kilometrā notikusi avārija. Ziņots, ka 1982.gadā dzimušā vīrieša vadītā kravas automašīna MAN sakabē ar piekabi   MUELLER MITTELTAL iebraukusi grāvī. Satiksmes negadījumā cilvēki nav cietuši un nav nodarīti zaudējumi citai personai. Par notikušo satiksmes negadījumi ziņots apdrošinātājiem.

Trešdien, 22.janvāra pēcpusdienā Jēkabpilī Kurzemes un Ventas ielas krustojumā sadūrušās divas automašīnas – BMW, kuru vadīja 1999.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar automašīnu  MERCEDES BENZ SPRINTER, kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis. Satiksmes negadījumā cilvēki nav cietuši, bojāts transports. Policija par izraisīto ceļu satiksmes negadījumu sastādījusi administratīvā pārkāpuma protokolu.

Trešdienas, 22.janvāra pēcpusdienā Viesītē, Kalna ielā aizdegās automašīna AUDI 80 AVANT. Līdz ugunsdzēsēju ierašānās brīdīm ugunsgrēks tika likvidēts saviem spēkiem. Ugunsgrēka iemesls – īssavienojums. Automašīnas īpašniekam par notikušo ugunsgrēku ne pret vienu nav pretenziju.

Pagaidām nenoskaidrotas personas, Jēkabpilī, Zaļā ielā otrdien, 21.janvārī ap pulksten astoņiem vakarā uzbrukušas 1965.gadā dzimušam vīrietim un pielietojot spēku, no laupījušas somu ar dokumentiem. Policija skaidro notikušā apstākļus. Par uzbrukumu sākts kriminālprocess.

Otrdien, 21.janvārī Andreja Pormaļa un Rūdolfa Blaumaņa ielu krustojumā sadūrās automašīnas Opel Corsa un BMW. Par izraisīto satiksmes negadījumu sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests informē, ka uz Jēkabpils slimnīcu otrdien, 21.janvārī nogādāts 1977.gadā dzimis vīrietis, kurš pilsētā guvis traumu pie nenoskaidrotiem apstākļiem. Kad policija ieradās Jēkabpils slimnīcā, lai noskaidrotu notikušā apstākļus, izrādījās, ka cietušais patvaļīgi pametis medicīnas iestādi.

Otrdien, 21.janvārī Jēkabpils policijas darbiniekus palīdzēt savaldīt agresvu pacientu Jēkabpilī, Kaļķu ielā aicināja ātrās palīdzības mediķi. Policija sniedza palīdzību mediķiem.

Jēkabpils policijas iecirknī kārtības sargu palīdzību lūdza 1987.gadā dzimusi sieviete no Ķieģeļu ielas, kas ziņoja, ka viņas draugs, 1995.gadā dzimis vīrietis neatdod viņai piederošās automašīnas atslēgas. Kad policija ieradās, lai noskaidrotu notikušā apstākļus, konflikts jau bija atrisināts un automašīnas atslēgas atdotas. Sieviete, kas izsauca policiju, atteicās rakstīt policijā iesniegumu par draugu, par kuru pirms tam telefonsarunā ar kārtības sargiem bija sūdzējusies.

Jēkabpils policijas iecirknis šīs nedēļas sākumā saņēmis vēstuli, kurā tiek ziņots, ka pilsētas galvenajai eglei bojāts jeb sagriezts elektroinstalācijas kabelis. Vēstulē teikts, ka kabelis tīši sabojāts 15.janvārī. Notiek izmeklēšana.

Pirmdien, 20.janvārī Viesītē, Sporta ielā gaišā dienas laikā kādai mājai izsisti logi. Policijai par to ziņojusi mājas īpašniece 1940.gadā dzimusi sieviete. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Pirmdien, 20.janvāra pēcpusdienā Jēkabpils policijai ziņots, ka Salas novada Salas pagastā pa Biržiem braukā zaļas krāsas automāšina AUDI, valsts numurs nav zināms, kuras vadītājs, iespējams, ir alkohola reibumā. Policija konstatēja, ka minētā automašīna novietota stāvēšanai pie Biržu tautas nama.

Atstājiet komentāru