2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī policija aiztur vīrieti, kurš vadīja velosipēdu būdams 3,09 promiļu reibumā

Jēkabpilī policija aiztur vīrieti, kurš vadīja velosipēdu būdams 3,09 promiļu reibumā

Laika posmā no 29.februāra līdz 1.martam Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 14 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 16 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem viens par automašīnas, bet 2 par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 29. februārī ap pulksten 14.57 Jēkabpilī vīrietis vadīja  velosipēdu, būdams alkohola reibuma stāvoklī. Minimālā alkohola koncentrācija 3,09 promiles. Sastādīts administratīvais pārkāpumu protokols.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 29. februārī ap pulksten 19.06 Aknīstē vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4”, būdams alkohola reibuma stāvoklī un bez noteiktā kārtībā iegūtas transporta līdzekļa vadītāja apliecības. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 1. martā Krustpils novadā, Mežāres pagastā, vīriets, braucot ar kvadraciklu, nokrita un guva traumas, un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Sastādīts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 1. martā Aknīstē vīrietis vadīja automašīnu „VW Passat”, būdams alkohola reibumā (2,69 promiles) un bez noteiktā kārtībā iegūtas transporta līdzekļa vadītāja apliecības. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 1. martā Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „VW Golf” atkārtoti gada laikā bez noteiktā kārtībā iegūtas transporta līdzekļa vadītāja apliecības. Sastādīts administratīvais pārkāpumu protokols.  

Attēlā: Policija aiztur iereibušo velosipēdistu.
Aculiecinieka foto

Komentāri (0-1/1)

  • Jūlija
    02.03.2020 18:35
    Cik slikti pavasaris ietekmē cilvēkus

Atstājiet komentāru