2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī, Nameja ielā noticis traģiskis negadījums, pēc kura cietusī slimnīcā mirusi

Jēkabpilī, Nameja ielā noticis traģiskis negadījums, pēc kura cietusī slimnīcā mirusi

Ceturtdien, 26. martā Jēkabpilī, Nameja ielā, vīrietis, vadot automašīnu „Scania 114C”, uzbrauca gājējai, kura pēc ceļu satiksmes negadījuma ar traumām tika nogādāta Jēkabpils slimnīcā, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Negadījumā sievietei būtiski traumēta kāja un viņa slimnīcā, vēl pirms kājas amputācijas operācijas, no gūtajām traumām mirusi. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

26. martā Krustpils novadā uz ceļa Rīga – Daugavpils – Krāslava – Baltkrievijas robeža 132. km vīrietis vadīja automašīnu „BMW 530”, būdams alkohola reibumā un bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadītāja tiesībām. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Dace Kalniņa informē, ka pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 16 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti astoņi administratīvā pārkāpuma protokoli. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā  gadījumā bojā gājis viens gājējs.

Atstājiet komentāru