2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Salas novadā nozogta kanoe laiva, bet Aiviekstes pagastā uz ceļa uzcelts žogs

Salas novadā nozogta kanoe laiva, bet Aiviekstes pagastā uz ceļa uzcelts žogs

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 9 administratīvā pārkāpuma protokoli, tajā skaitā divi par automašīnas un viens par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām.  

Savukārt Aizkraukles iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 16 administratīvā pārkāpuma protokoli. 

Laika posmā no 23. līdz 30. aprīlim Salas novada Salas pagastā tika konstatēts, ka no garāžas nozagta kanoe laiva 350 eiro vērtībā (meklēšanā) un dažādas mantas 73 eiro vērtībā (meklēšanā). Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. 

30. aprīlī Salas novada Salas pagasatā vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā (1,40 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. 

30. aprīlī Pļaviņu novada Aiviekstes pagastā tika konstatēts, ka uz ceļa ir uzcelts žogs, kas aizšķērso ceļa braucamo daļu. Policijā par notikušo ir uzsākta administratīvā lietvedība.

30. aprīlī Jēkabpilī, Palejas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „BMW 728”, būdams alkohola reibumā (1,12 promiles). Policijā par notikušo sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. 

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru