2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Brīvdienās Jēkabpilī un Viesītē nozagti velosipēdi

Brīvdienās Jēkabpilī un Viesītē nozagti velosipēdi

Sestdien, 3.maijā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas  Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 9 administratīvā pārkāpuma protokoli, tajā skaitā viens par automašīnas un viens par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām.  

3. maijā Jēkabpilī, Pils rajonā, no dzīvojās mājas kāpņu telpas tika nozagts nepieslēgts melns velosipēds „Killerbee” (meklēšanā). Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.  

3. maijā Viesītē no dzīvojamās mājas kāpņu telpas tika nozagts velosipēds (meklēšanā). Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. 

 3. maijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja mopēdu „FMC Shadow”, būdams alkohola reibumā (1,29 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo ir sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Atstājiet komentāru