2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī uzlauzta garāža, Neretā – mantu glabājamais vagoniņš

Jēkabpilī uzlauzta garāža, Neretā – mantu glabājamais vagoniņš

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 15 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Savukārt Aizkraukles iecirknī saņemta informācija par 25 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā Jēkabpilī noformēti 6 administratīvā pārkāpuma protokoli, tajā skaitā viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, savukārt Aizkrauklē - 10 administratīvā pārkāpuma protokoli, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

5. maijā Jēkabpilī, Madonas ielā, tika uzlauzta garāža un nozagtas dažādas mantas – 120 l dīzeļdegvielas, 20 l motoreļļas (meklēšanā) u.c. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. 

5. maijā Jēkabpils novada Dunavas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „VW Passat”, būdams alkohola reibumā (2,53 promiles). Policijā par notikušo ir sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. 

Laika posmā no 4. līdz 5. maijam Pļaviņās tika konstatēts, ka automašīnai „Audi A6” ir izsists aizmugurējais stikls. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. 
Laika posmā no 2019. gada 1. oktobra līdz šī gada 5. maijam Neretas novada Neretas pagastā, uzlaužot mantu glabājamo vagoniņu, nozagtas dažādas mantas – svari, lāpsta, gāzes baloni (meklēšanā) u.c. Nodarītais materiālais zaudējums tiek precizēts. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru