2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Krustpils novada Kūku pagastā satiksmes negadījumā cietis vīrietis

Krustpils novada Kūku pagastā satiksmes negadījumā cietis vīrietis

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 18 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portāla Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 11 administratīvā pārkāpuma protokoli, tajā skaitā 2 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kur cietusi viena persona. 

30. maijā Jēkabpilī, Vienības ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Rover 75”, būdams alkohola reibumā (1,47 promiles). Policijā par notikušo ir sastādīts administratīvais protokols. 

31. maijā Krustpils novada Kūku pagastā vīrietis, vadot automašīnu „Volvo XC 70”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Automašīnas vadītājs negadījumā guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. 

31. maijā Jēkabpilī, Aldaunas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6”, būdams alkohola reibumā (1,8 promiles). Policijā par notikušo ir sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Atstājiet komentāru