2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Iedzīvotājs: Jēkabpilī, Draudzības alejā risinājās trillera vērti notikumi

Iedzīvotājs: Jēkabpilī, Draudzības alejā risinājās trillera vērti notikumi

Kāds Draudzības alejas iedzīvotājs informēja Radio1.lv, ka 8.augusta vakarā ap pulksten pusdesmitiem Draudzības alejā risinājušies trillera vērti notikumi.

Viņš stāstīja, ka nezināmas personas, uzbrukušas diviem vīriešiem vienu no tiem sadurot kaklā, otru smagi piekaujot, spārdot ar kājām. Turklāt uzbrucēji nebaidījušies un nevairījušies no aculieciniekiem, uzbrukuši atklāti un brutāli un vēl kādam, kas centies viņus apsaukt piedraudējuši: “Tu būsi nākamais”. Tas pēc iedzīvotāju domām liecina, ka, iespējams, notikusi pasūtījuma izrēķināšanās. Kā zināja teikt iedzīvotājs, kurš informēja Radio1.lv, vietējie baumojot, ka uzbrukums varētu būt saistīts ar narkotiku tirdzniecību.Tikusi izsaukta policija, taču uzbrucēji jau paguvuši aizbēgt no notikuma vietas. 

Iedzīvotājs, kas informēja Radio1.lv par 8.augusta notikumiem Draudzības alejā, interesējās, kāpēc par šo uzbrukumu neraksta prese? Tā kā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes sniegtajā ikdienas notikumu statistikā presei nebija informācijas par šo uzbrukumu, notikušo lūdzām komentēt Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākajai speciālistei Dacei Kalniņai.

“Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī ir uzsākts kriminālprocess par tīšu miesas bojājumu izdarīšanu divām personām šī gada 8. augustā Jēkabpilī, Draudzības alejā. Pašlaik policija turpina izmeklēšanu,” informēja Dace Kalniņa.

Pagaidām plašāka informācija par notikušo netiek sniegta

Komentāri (0-4/4)

  • Uuuu
    25.08.2020 05:51
    Vmestje pjut, potom drug gruga rezut i celjusti lomajut....
  • Uuuu
    25.08.2020 05:49
    Da grinja vezde...
  • Vladislas Igorovs
    22.08.2020 21:30
    Kushhh :d
  • Aculiecinieks
    22.08.2020 13:42
    Taja paša vakarā Pils rajonā arī kāds bija sadurts (par to liecināja milzīga asins peļķe).Par notikušo nekadas info medijā nebija atrastas.

Atstājiet komentāru